IZABERI OBLAK i saznaj ZASTO PATIS i PLACES i sta je ono sto ti DUSU KIDA!

IZABERI OBLAK i saznaj ZASTO PATIS i PLACES i sta je ono sto ti DUSU KIDA!

17. rujna 2021. 0 By Lala

Bez imalo sumnje,nema coveka koji bas nikada nije plakao. Isto tako nema coveka kome je nepoznanica  bol, i koji ne zna kakav je osecaj kada mu dusa sama place.

Naravno,od same prirode coveka zavisi razlog suza. Jer nismo svi isti, ni isto emotivni, ali bilo kako bilo – na suze niko nije imun. Dakle, izaberi jednu od tri ponudjene slike i saznaj sta je to zbog cega ces plakati celog zivota!

 

Slika broj jedan:

Ako si izabrao ovu sliku tebe definitivno najvise pogadja to sto te voljeni ljudi izdaju ili slazu. Ti si neko ko prosto ne trpi nepravdu,i uvek si iskren i posten,i onda te  uzasno zaboli kada shvatis da su te slagali upravo oni kojima si najvise verovao.

Dakle,tvoja slaba tacka su tvoji najblizi. To sto te neko od njih povredi, slaze, izda, razocara. Ili ako je neko od njih tuzan, jer to znaci da ni ti sam ne mozes biti srecan. Celog zivota ces plakati zbog toga sto umes da volis svim srcem, i sto kada shvatis da te emocije nisu obostrane to ti doslovno moze srusiti veru u ceo svet.

Kada jednom prolijes suzu jer si se razocarao u nekoga toj osobi vise nikada ne mozes da verujes,mada nikad i ne prestanes da je volis.

 

Slika broj dva:

Celog zivota ces patiti jer si izgubio jednu osobu koja ti je vise od zivota znacila. Mozda ju je jednostavno uzela sudbina, ili su vas rastavili zli ljudi, ali kako god – nikada je vise neces videti, a isto tako je nikada neces ni preboleti ni zaboraviti.

Dakle,patices zbog proslosti….  Iiako ces  nastaviti da se boris da izgradis sto lepsu sadasnjost i buducnost, nikada neces biti potpuno srecan. Kao da duhovi proslosti zive u  tebi i prosto ti ne dozvoljavaju da  zivis mirno.

U tvojoj dusi je ostala praznina. Nikada nijedna druga osoba nece moci da zauzme mesto one koju si toliko voleo, a koju ti je zivot nemilosrdno uzeo. I zato,nemoj da se boris da izbrises njene tragove iz svog zivota vec nauci da zivis sa tim i da ti to bude snaga i podrska da krenes dalj. Makar u secanju na tu jednu osobu koja je bila sve u tvom zivotu,a sad je vise nemas…

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2