U OKTOBRU -Bika prate veliki problemi, Lava ocekuju promjene, a ovom zodijaku se napokon sreca smijesi…

U OKTOBRU -Bika prate veliki problemi, Lava ocekuju promjene, a ovom zodijaku se napokon sreca smijesi…

24. rujna 2020. 0 By Maja

Zvijezde su za ova tri zodijaka priredila mnogo toga cime se oni moraju nositi. Neko od njih sa problemima, a neko sa velikom srecom.

BIK

Dragi bikovi, pred vama je jedan period koji ce vas mnogo nervirati. Pred vama su dani u kojima cete morati biti skoncentrisani na vas posao. Mnogo obaveza je pred vama koje cete pokusati rijesitit, ali necete  imati toliko uspijeha. Mjesec oktobar vam donosi mnogo razkoga za brigu, jer cete vi najvjerovatnije da ostanete bez vaseg radnog mjesta.

Pred vama su problemi i na privatnom polju , jer vasa voljena osoba ce napraviti jedan  potez koji ce vas mnogo razocarati. Vama ce se sredinom mjeseca oktobra pruziti jedna nova poslovna prilika koja ce vam mnogo znaciti. Pred  va,a je tezak period, ali vama ce se ipak pruzati prilike da vs dovedete u red. Do vas je koliko cete bitii voljni da nesto  promijenite na bolje.

 

LAV

Dragi lavovi, pred vama je period u kojem u vas zivot ulaze velike promjene. Kako na poslovnom tako i na ljubavnom polju sve se mijenja, ali ne onako kako ste vi to zamisljali. Pred vama su prvenstveno promjene koje se ticu poslovnocg polja. Dolazi do toga da ce vamm  jedan radni kolega reci da se previse trudite i da za to nemate nikakve potrebe, ali vi znate bolje. Jedna nova osoba dolati na vase radno mjesto i vi vete se morati zadovoljiti sa onim sto ostane, To vam nece bitit nimalo pravo i vi cete se za ono nsto vam je bitno boriti.

Na polju ljubavi dolazi do velikih nesuglasica sa voljenom osobom koje vam se takodjer nece dopasti. Imacete mnogo toga da ispravite i da se zauzmete za sv sto vam je bitno.

Nastvak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2