Bik ce biti SUMNJICAV prema SRECI koja dolazi, Strijelac ce imati VISE SRECE nego ikada do sada, a jedan zodijak ce imati SRECU kao iz BAJKE…

Bik ce biti SUMNJICAV prema SRECI koja dolazi, Strijelac ce imati VISE SRECE nego ikada do sada, a jedan zodijak ce imati SRECU kao iz BAJKE…

27. travnja 2021. 0 By Maja

Ova  tri zodijaka prati velika novcana sreca. Oni se bore i kada je najteze i nikada ne odustaju. Dolazi period u kojem ce oni samo za srecu znati. Velike i dobre promjene ulaze u zivot nasih zodijaka.

BIK

Drgi bikovi, pred vama je period o kakvom ste samo mogli sanjati. Napokon ce vam sve polaziti za rukom. Vasa sreca je uvijek zavisila samo o vama, ali u zadnje vrijeme vam je okretala ledja. Vasi poslovi poduhvati kao da su bili naopaki, jer nista vam nije polazilo za rukom. Sreca je velika pa ste vi strpljivi, neko bi na vasem mjestu davno odustao. Nikada se ne plasite svoj buducnosti, jer vi znate da sve dok imate priliku da radite, da se nemate  cega bojati.  Vama je tretnutno tesko, ali vi cete u vrlo brzom periodu uspijeti da okrenete vase financije na bolje. Uskoro vam se smijesi velika sreca, koja nece napustati vasu stranu, Vrijeme je da vam krene na bolje, i to uskoro i hoce. Pred vama su novcani dobitci kao nikada do sada. Ostavite sumnje u stranu i radujte se danima koji ce vas zivot sasvim promijeniti. Nemate razloga za brigu, jer sve polako dolazi na  svoje.

 

 

STRIJELAC

Dragi strijelci, pred vama je jedan perod u kojem cete vi samo za srecu znati. Do sada ste se mnogo trudili, ali vi znate da uvijek moze bolje. Bolje vama uskro ce i da se desi, jer vi cete postci jedan veliki novacani dobitak. Sreca vas velika prati kada su novci u pitanju, jer vi ste se za sve to dobro trudili. Uskoro vam dolaze samo dobri dani u kojima cete vi uzivati. Nema sumnje u to da su pred vama dani koji ce biti obasjani srecom. Vi cete postici sve sto pozelite. Nikada ne  sumnjate u sebe, ma koliko vam tesko bilo. Vas ce sudbina nagradiri za vasu upornost i vase velike ambicije. Nikada ne okrecete ledja sreci, i ona uvijek zna ako da vas pronadje. Uskoro cete imati vise srece nego ikada so sada. Nastavite svojim zivotnim ritmom.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2