Ovna ce period koji je pred njim MNOGO NERVIRATI,a Vaga ce pokusati da svoj ZIVOT DOVEDE u RED…

Ovna ce period koji je pred njim MNOGO NERVIRATI,a Vaga ce pokusati da svoj ZIVOT DOVEDE u RED…

20. rujna 2023. 0 By Maja

Pred ovim zodijacimasu teski dani koji ce od njih zahtijevati mnogo. Problemi se nizu jedan za drugim, ali ova dva zodijaka ce se izboriti za svoju srecu.Tako su naucili, jer kada zivot postane tezi, oni pokazuju svoju pravu snagu.

OVAN

Dragi ovnovi, pred vama je jedan period koji ce vas mnogo nervirati. Nista vam nece polaziti za rukom, onako kako ste vi to zeljeli. Imali ste velike nade kada je vas posao i pitanju, ali vasi novcani dobitci nisu ni za kakvu pohvalu. Koliko god se vi trudite, kao da vam u inat sve ide naopako. Vi ste naucili da sa svojim rado  mozete postici mnogo, ali ne u periodu koji je pred vama. Pred vama je jedan tezak period koji ce od vas mnogo zahtijevati. Bice vam potrebna sreca kada je vas posao u pitanju. Necete sami uspijeti da zavrsite neke vazne poslove. Savjet ili pomoc osobe kojoj vjerujete bi vam dobro dosla.

Vama je jako bitno da se dobro pokazete na poslovnom polju, ali sreca nema iste planove kao vi. Uskoro je pred vama period koji ce od vas zahtijevati mnogo, ali vi ste naucili kako da se nosite sa izazovima. Nikada vam nista nije dolazilo sa lake strane. Za sve ste se morali izboriti kao niko drugi. Tako ce biti i u periodu koji je pred vama, jer lako bam zaista nece biti. I na polju ljubavi vas ocekuju nesuglasice sa voljenom osobom. Vi ste osoba koja se uvijekbori, ali i kojoj ce ovo sve postati previse.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2