Evo sta su vam ZVIJEZDE SPREMILE ovog VIKENDA na polju LJUBAVI!

Evo sta su vam ZVIJEZDE SPREMILE ovog VIKENDA na polju LJUBAVI!

21. rujna 2021. 0 By Maja

OVAN

Dragi ovnovi, ovaj vikend vam donosi samo divne trenutke sa voljenom osobom. Vi cete samo uzivati i za probleme necete znati. Ovaj vikend donosi mnogo razloga da budete sretni, a posebno jedan lijepi gest voljene osobe ce vas mnogo obradovati.

 

BIK

Dragi bikovi, pokusajte da se ovog vikenda manje nervirate. Mada ce vas partner traziti razloge za svadju, vi pokusajte da ne nasjedate na sve. Voljen osoba prolazi trenutno kroz tezak period i njoj je potrebno rame za plakanje. Budite osjecajni kao uvijek i pokazite svoju iskrenu ljuav.

 

BLIZANCI

Dragi blizanci, ne uzimajte sve zdravo za gotovo i posvetite se vise osobi koju volite. Mnogo ste zapustili vasu vezu, i naravno da to dovodi do nesuglascica. Vasem partneru je trenutno potreban neko ko ce ga razumijeti, a ne samo prigovarati na njegove greske.

 

RAK

Dragi rakovi, vikend koji je pred vama donosi vam mnogo razloga za srecu. Vas partner od vas ocekuje samo iskrenost. Budite iskreni sa  svojim osjecanjima i vama ce se samo sreca smijesiti. Ovog vikenda cete imati priliku da voljenoj oosbi dokazete koliko vam je do nje stalo. Mali znak paznje nece biti na odmet.

 

LAV

Drag lavovi, vikend koji je pred vama donosi novu ljubav u vas zivot. Slobodni lavovi ce upoznati osobu za zivot. Mnogo srece je pred vama jer ovaj vikend mijenja sve. I lavovi koji su u vezi za probleme nece znati. Sreca vas prati i ne odvaj se od vas.

 

DJEVICA

Drage djevice, pre vama je vikend koji ce vas mnogo iznenaditi. Jedan potez voljene osobe ce vas naprosto oduseviti. Ovaj vikend donosi samo srecu i ljubv pod vas krov. Mnogo ste se trudili za vasu vezu, sada je vrijeme da uzivate u sreci i lijepim trenutcima.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2