Izaberi LJUBAVNOG AMORA i saznaj svoju LJUBAVNU SUDBINU do kraja MJESECA!-

Izaberi LJUBAVNOG AMORA i saznaj svoju LJUBAVNU SUDBINU do kraja MJESECA!-

27. rujna 2020. 0 By Maja

Ljubavni amor ima vazne vijesti za tebe. Biraj pazljivo jer jedan je znak bolnog raskida.

AMOR BROJ 1.

Ne moze se reci da je tvoja ljubavna veza koju sad imas idealna. Naprotiv daleko je od toga, jer u vasoj vezi vladaju velike nesuglasice. Oboje ste mnogo tvrdoglavi, i pokusavate nesto sto ne sluti na dobro. Zelite tako nastaviti, i sve dok oboje tjerate po svome, vasa veza nece moci opstati. Zaboravili ste na ljubav i postovnje jedno prema drugom, mada tvoj partner vise nego .

Ti se jod uvijek boris i nadas da ce se sve to promijeniti, ali nece. Vasa veza je osudjena na propast, jer se ne borite protiv monotonije koja je usla u vasu vezu. Vi znate da popustite, ali vas partner nikada. Pred vama je period u kojem cete vi donijeti jednu vaznu odluku. Vi cete se oduciti za bolan raskid, jer i sami primjetite da vasa veza   ne vodi nikuda. Nece vam biti lako, ali vi cete tu odluku donijeti  zbog sebe. Zelite srecu, ali u ovoj vezi je necete moci pronaci.

 

AMOR BROJ 2.

Vi ste jedna dobra iskrena dusa koja je uvijek sanjala o svojoj ljubavnoj sreci. Jedno vrijeme ste mislili da ste je pronasli, ali sudbina je imala druge planove. Vas je vas partner mnogo volio, ali neke stvari su mu na kraju ipak bile prece. Vas rastanak je bio bolan, i vi ste mislili da nikada vise necete pronaci ljubav za zivot. Sreca nije tako okrutna, kako vi mislite. Vas ce sreca uskoro pogledati, i samim tim u vas zivot dovesti jednu divnu osobu.

Ta osoba ce se vrlo brzo ispostaviti kao vasa srodna dusa. Mozda u proslosti niste imali srece, ali sada dolazi period da se sve to promijeni na bolje. Vi cete upoznati osobu o kojoj ste uvijek sanjali. Nekoga ko ce vas mnogo cijeniti i postovati, kako ste vi to i zaluzili.

 

Nastavak na ljedecoj stranici…

Stranice: 1 2