PTICICA ti donosi  DIVNE VIJESTI: Izaberi jednu i saznaj koje-Jedna je ZNAK VELIKOG NOVCA!

PTICICA ti donosi DIVNE VIJESTI: Izaberi jednu i saznaj koje-Jedna je ZNAK VELIKOG NOVCA!

17. rujna 2022. 0 By Maja

Pticice donose radosne vijesti. Svaka od njih donosi lijepe vijesti koje ce nekome ziovt zauvijek promijeniti. Izaber jednu slatku pticicui i saznaj kakve vijesti ona za tebe ima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

PTICICA BROJ 1.

Za vas slobodno mozemo reci da ste osoba koja tacno zna kako da se izbori sa svim problemima koji je zadese. Nikada necete sebi dozvoliti da nemate novca, uvijek imate malo, ali to je vase. Ne zelite da dodjete u situaciju u kojoj morate da molite nekoga za novac.

Vas ponos vam to ne dozvoljava, Vi ste bice koje je uvijek znalo da se bori za sebe, pa cak i u nekim situacijama kada drugi nisu vjerovali u vas.

Ipak, na kraju ste uvijek svima pokazali da vi mozete sve samo ako to dovoljno jako zelite. Vasa sreca nikada nije smijela da zavisi o nekom f+drugom, samo o vama. Vi ste kovac vase srece, i vi znate da je potrbno upornosti i rada kako bi postigli ono sto sto zelite. Pticica koju ste izbarali imaza vas divne vijesti. Vi cete uskoro napraviti jedan poslovnu potez na kojm ce vam mnogi zavidjeti. Vi cete se uspijeti poslovno osamostaliti i vasoj sreci nece biti kraja.

 

PTICICA BROJ 2.

Ljubavna sreca vas nije uvijek pratila, ali vi nikada niste gubili nadu da i za vas postoji osoba koja ce samo vas voljeti. Niste neko , ko bi dozvolio da se voljena osoba igra sa vasim osjecanjima, ali upravo to se je u proslosti desavalo. Vi zelite iskrenu ljubav, osobu kojoj cete moci slijepo vjerovati.

Do sada vas je ljubavna sreca zaobilazila, ali vi nikada niste odustajali da se borite za svoju srecu.

Nije vam uvijek lako, jer vi ste osoba kojoj je ljubav potrebna kao zrak za disanje. Vi zelite da pruzite ljubav pravoj osobi, koja ce vas cijeniti i postovati. Uskoro ce se upravo to desiti.  Vi cete upoznati ljubav svog zivota. Osobu o kakvoj ste uvijek mastali. Niko nece moci ds zaustavi ljubav izmedju vas, jer ona ce biti ogromna. Za sve sto ste propatili u ljabavi, sada dolazi vrijeme da budete samo sretni.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2