Ovo su NAJSKROMNIJI ZODIJACI- njima za srecu nije potrebno MNOGO, jer ONI znaju da UZIVAJU u ZIVOTU!

Ovo su NAJSKROMNIJI ZODIJACI- njima za srecu nije potrebno MNOGO, jer ONI znaju da UZIVAJU u ZIVOTU!

24. listopada 2021. 0 By Maja

Ovi zodijacu od zivota nikada nisu trazili previse. Skromni su i dobri, jer  oni znaju da se sreca ne moze kupiti novcem. Oni svoju srecu pronalaze u svojoj porodici i ljudima koje vole. Bore se za sebe, ali novac im nikada  nije na prvom mjestu.

 

BIK

Vi se borite za svoju srecu. Radite vrijedno, jer ne mozete sebe zamisliti da ne radite nista. Uvijek vi pronadjete neki razlog da nesto radite, ali vam anovac nije velika motivacija.Vi ste osoba koja zeli da bude korisna u svom drustvu, ali nikada niste bili neko ko je trcao za novcem. Drugi ponekad pomisle da ste vi naivni, jer sa takvom inteligencijom mozete postici sve sto zelite. Ali, vi imate svoje principe, koji se nikada necete odreci. Novac vama predstavlja samo nesto sto vam je potrebno za normalan zivot. Sve sto je preko toga, vama ne treba, Vi ste mnogo ponosna osoba koja ne zeli da trci za nocvem, vec koja zeli da uziva u malim sitnicama koje zivot pruza.

Vasa sreca je poznata. Sve dok su ljudi koji vas okruzuju sretni, i vi ste i to je vasa najveca sreca koja se novcem ne moze kupiti.

Naravno da vam je novac potraban za svakodnevne stvari, ali vi koliko god da zaradite, trosite samo za ono osnovno. Niste lukavi, ali vi razmisljate i o buducnosti. Volite da ustedite koji dinar za starije dane. Vi sre osoba kojoj se drugi mogu samo diviti. Vi imate toliko potencijala da budete sef,  ili vodja neke jake firme, ali vi ste se odlucili na skroman zivot.Zivot koji vas cini sretnim, a ne zivot kakav drugi od vas ocekuju. Vi ste osoba koja zeli da nesto postigne, ali nikada necete trcati za novcem ako sto to vecina danas cini.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2