ZVIJEZDE OTKRIVAJU sta OVNA i BIKA ceka  tokom CIJELOG OKTOBRA-imamo LIJEPE VESTI!

ZVIJEZDE OTKRIVAJU sta OVNA i BIKA ceka tokom CIJELOG OKTOBRA-imamo LIJEPE VESTI!

6. listopada 2023. 0 By Maja

OVAN

POSAO

Dragi, ovnovi, pred vama je mjesec koji ce vam mnog toga lijpog donijeti kada je vas posao u pitanju. Do sada ste imali veli probleme sa novcem ,ali u mjesecu oktobru ce vam mnogo toga poci za rukom o cemu ni sami niste mogli sanjati. Vi cete naime da ostvarite jedan poslovni dogovor koji ce vam donijeti velike novce. Vama se sreca napokon smijesi, jer cete uspijeti da postignete nesto sto ce vam mnogo znaciti. Vasi novcani problemi uskoro pripadaju proslosti. Nema sumnje da ste se vi maksimalno borili za svoju poslovnu srecu. Mada vam nije sve polazilo za rukom, sada dolazi period u kojem ce vam sve poci na bolje. Vi cete redati uspijehe koji ce vam donijeti pravo malo bogatstvo. Sreca vas prati, i nece tak obrzo otici sa vase strane. Vrijeme je bilo da se vas trud i napor napokon isplate.

LJUBAV

Ovnovi koji su u vezi imace priliku da upozanju pravu ljubavnu srecu. Nakon velikih nesuglasica sa voljenom osobom, napokon dolazi period u kojem cete vi samo za srecu znati. Vas partner ce ciniti sve kako bi napokon sve doslo na svoje. Vi za probleme necete znati jer ce vas partner shvatiti da je i on pravio neke greske u proslosti. Do sada ste vi uvijek uzimali krivicu na sebe kada nesto nije islo po planu. U mjesecu oktobru cete biti ujedinjeni i slozni kao nikada do sada.

Ovnovi koji su slobodni imace razloga za srecu, jer ce napokon upoznati svoju srodnu dusu. Osobu koja im je falila u njihovom zivotu. Sreca vas prati za kakvu do sada niste znali.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2