LJUBAVNI HOROSKOP za BLIZANCA i RAKA za OKTOBAR:EMOCIJE ce biti naglasene,to moze da ZABOLI!

LJUBAVNI HOROSKOP za BLIZANCA i RAKA za OKTOBAR:EMOCIJE ce biti naglasene,to moze da ZABOLI!

2. listopada 2023. 0 By Maja

BLIZANCI

ZA BLIZANCE KOJI SU U VEZI:

Mnogo toga ste presutjeli voljenoj osobi, i sami mozete procijeniti da to ne moze izaci na dobro. Vi ste sa svojim parternom vec dugo u vezi, ali neke tajne ipak cuvate za sebe. U tome ne bi bilo nista strasno da jedan dio tih tajni se ne odnosi na vaseg partnera. Vi vec dugo imate namjeru da mu sve priznate, ali strah vas je do sada pratio. U ovom mjesecu cete napokon priznati sve.

To ce biti bolno, kako za vas tako i za vaseg partnera.

Bice potrebno mnogo vremena i razgovora da sve dovedete u red, ako to bude moguce, jer vama ce partner mnogo zamjeriti sto ste ucinili. Vi najbolje znate kakvu ste gresku napravili. Do vas je hocete li uspijeti ubjediti partnera da ostane na vasoj strani. Njrgove emocije ce biti unistene , i vi cete imati jedan tezak, a mozda i bolan mjesec pred sobom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

ZA SLOBODNE BLIZANCE:

Prd vama su dani u kojim cete  vi uzivati. Malo vam za srecu treba u ta sreca dolazi sa jednom osobom koj ce vas oduseviti. Vi toj osobi nikako necete moci odoljeti, ali cete takodjer biti i vrlo sumnjicavi. Pustite da vrijeme pokaze svoje pruzite toj osobi dovoljno vremena da se upoznate. Velike su sanse da cete vi sredti svoju srodnu dusu, mada to na samom pocetku miozda nece izgledati tako.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2