Evo ko ce u OKTOBRU pronaci LJUBAV svog ZIVOTA,a ko ce DOZIVJETI veliko RAZOCARENJE!

Evo ko ce u OKTOBRU pronaci LJUBAV svog ZIVOTA,a ko ce DOZIVJETI veliko RAZOCARENJE!

12. listopada 2023. 0 By Maja

U ovom mjesecu ce se mnogo toga desavati na polju ljubavi. Nije svakom zodijaku sudjeno da pronadje ljubav svog zivota, ali zato ih ocekuje veliko razocarenje. Koliko srece, a koliko tuge je pred nasim zodijacima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Dragi bikovi pred vama je jedan period u kojem cete se pronaci u velikoj dilemi. Vasa veza vec dugo nije ono sto je bila, ali vi ipak pokusavate da spasite sto se spasiti da. Vas partner se je mnogo promijenio i to vam  mnogo smeta. Nista vise nije kao sto je bilo, i  kao da je vasem partneru postalo svejedno u kojem pravcu ce vasa veza ici. Sumnje imate vec dugo, ali nastojite da ne mislite mnogo o tome.

Vi cete u ovom mjesecu saznati istinu zasto se je vas partner promijenio prema vama. Nazalsot, vi niste jedima osoba u njegovom zivotu. Mada vas ludo voli, on je ipak napravio veliku resku,  i upustio se u avanturu sa jednom drugom osobom. Veliko razocarenje je pred vama.

Da li cete preko toga moci preci, zavisi o vama i nikome drugom.

 

BLIZANCI

Vasa veza trenutno lici na savrsenu idilu. Sa voljenom osobom ste odlucili da uspijete, mada ste imali mnogo problema u proslosti. Ipak, jos uvijek postoji poneka sumnja, ali vi se trudite i pokusavate da sve vratite na staro. Vasa ljubav je jaka, ali problemi iz proslosti su ostavili ruzan trag i na vama i na vasem partneru. Mnogo toga loseg ste prosli, i nazalaost, to lose se ponovo vraca u vas zivot.

Mada sve pokazuje na jednu sretnu vezu, vas partner ce ipak napraviti jedan potez koji ce vas mnogo razocarati. Vi necete moci vjerovati da poslije svega sto ste prosli, on cini ponovo nesti sto ce vasu vezu samo da unisti. Morate otvoreno razgovarati, ili donijeti konacan zakljucak.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2