Rak u LJUBAVI, Vaga u SUZAMA, a pred ovim zodijakom je VELIKA ODLUKA…

Rak u LJUBAVI, Vaga u SUZAMA, a pred ovim zodijakom je VELIKA ODLUKA…

3. listopada 2023. 0 By Maja

BIK

Vama vas posao mnogo znaci. Ipak, niste zadovoljni kao prije. Previse je obaveza pred vama kojim jos niste dorasli. Plasite se da ne napravite neku gresku, ali obaveze se redaju. Previse odgovornosti je trenutno na vasim plecima. Mnogo toga sto ste zeljeli zaobici. Posao vam je bitan, ali zivot bez stalnog stresa jos bitniji. Nikako da pronadjete balanas i da se opustite.Obaveze su nesto sto ste vu uvijek rijesavali kao niko drugi, ali obaj put je i vama svega previse. Vi cete uskoro dobiti jednu poslovnu ponudu koja ce vas dovesti do razmisljanja.

Dobit cete priliku da promijenite svoje radno mjesto. Istina je da vas tu ne ocekuju velike obaveze, ali i novac ce biti mnogo manji.Vi cete se zeljeti odluciti, ali to nece biti nimalo lako. Pred vama je period u kojem cete  sa donosenjem te odluke mozda sve promijeniti na bolje. Samo vi znate sta je najbolje za vas. Nema sumnje da cete donijeti pravu odluku.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Vec dugo ste sami, i kao da ste svoje srce zakljucali za neku novu ljubav. Nije da zalite za bivsom ljubavi, naprotiv. Sa njom ste imali losa iskustva koja su vas dovodila do raznih razocarenja. Sada vas prati samo strah da bi se tako nesto mogl oponovo desiti. Plasite se lazi, jer one su nesto zadnje sto vam je potrebno u zivotu. Ipak, sudbina je naumila da vi budete sretni  u ljubavi.

Vi cete se naime zaljubiti u jednu osobu koja ce vas ostaviti bez daha. Ljubav na prvi pogled ce se desiti u koju ste vi i prestali da sumnjate. Srec u ljubavi vas prati, i vi cete samo za srecu znati. Sa  tom osobom cete zapoceti jedan novi zivot koji ce biti ispunjen ljubavi i harmonijom. Velika sreca vas prati o kakvoj ste uvijek sanjali, ali se niste usudili da je zivite. Sa ovom osobom sve ce biti drugacije jer cete vi upozanti osobu koja je uvijek bila samo vama sudjena.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2