LJUBAVNI HOROSKOP za OKTOBAR: Vaga donosi VELIKE ODLUKE, Skorpiju MUCE DILEME!

LJUBAVNI HOROSKOP za OKTOBAR: Vaga donosi VELIKE ODLUKE, Skorpiju MUCE DILEME!

2. listopada 2020. 0 By Lala

VAGA

Kada je rec o ljubavi tokom oktobra moramo da kazemo da vi ne smete  mnogo ocekivati. Ono sto je najveca istina je to da cete dobiti onoliko koliko date.

Ako vam je do nekoga stalo onda se morate boriti za tu osobu ali morate da imate na umu da nema nimalo sumnje da  i ona treba da se bori za vas. Shodno  tome, ako ocekujete od nje da nesto cini onda vi to isto morate ciniti za nju.

Jako je vazno da kazemo da ste vi iskreno voljeni ali da je vas najveci problem to sto ovih dana jednostavno imate dileme. I pored toga imate prevelika ocekivanja.

Ljubav ce tokom ovog meseca biti      vasa bolna tacka ukoliko nastavite da budete toliko zahtevni jer ce vasa voljena osoba krenuti dalje.

Ona  se iskreno trudi da vas usreci ali joj je iskreno   jasno da  vi to ne cenite i da vam je uvek malo.

To neka vam  bude nauk za  naredne dane. Jer, ono sto je vrlo vazno da imate na umu jeste da ako ne budete  cinili sve  da je usrecite onda cete bez nje ostati.

 

Ako ste sada u vezi vi nemate razloga za brigu.

Ljubav ce vam tokom  ovog meseca biti     nesto sto vas ispunjava.

Voljenoj osobi je iskreno stalo do vas i u to nema nimalo sumnje.

Cuvajte ono sto imate sa njom. Vazan savet  za vas je da ne slusate druge ljude i da ne dozvolite da   se treca osoba mesa u vasu ljubavnu vezu.

Imate kraj sebe osobu kojoj je do vas iskreno stalo i to je jedino sto je vazno.

Cuvajte to sto imate i ne dajte nikome da  unisti srecu na koju ste tako dugo cekali.    Moramo da dodamo da nema razloga da mislite o proslosti vec samo da se fokusirate na buducnost.

 

Taj ljubavni odnos bi svakako mogao da bude jako uspesan i nesto sto bi moglo    dugo da traje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2