Dok je JUPITER u znaku JARCA moguce su OGROMNE PROMJENE – jedan znak ce NAJVISE ISPASTATI!

Dok je JUPITER u znaku JARCA moguce su OGROMNE PROMJENE – jedan znak ce NAJVISE ISPASTATI!

29. rujna 2021. 0 By Maja

OVAN

Jupiter u jarcu je period u kojem je sve moguce. Posebno na poslovnom polju vas ocekuju promjene koje vam se nece nimalo dopasti. Moguca je i promjena vaseg radnog mjesta. Niste zadovoljni, a to necete dugo moci presutjeti. Pred vama je period u kojem cete morati donijeti vazne odluke. Na polju ljubavi cete samo za srecu znati.

 

BIK

Ovaj period sa sobom donosi promjene koje ce na vas vrlo dobro uticati. Vi cete ostavriti svoj poslovni san. Vama ce u ovom periodu sve polaziti za rukm. Razloga za brigu napokon necete imati. Sreca u ljubavi vas prati, kao nikada do sada. Vama je ovo sretan period.

 

BLIZANCI

Jupiter u jarcu vama donosi velike promjene koje ce vrlo lose utjecati na vas. Posao vam nece ici kako ste to imali u planu. Mnogo toga ce pasti na vasa pleca su cim se necete znati nositi. Vas u ovom periodu prate velo negativne promjene na svim poljima vaseg zivota. Vi cete u ovom periodu najvise ispastati.

 

RAK

Ovaj period je vrlo povoljanza neke nove poslovne poduhvate. Vama se sreca smijesi u ovom periodu, i vi cete ostvariti odlicne rezultate. Vama ce posao krenuti kao nikada do sada. Novcani dobotci stizu , a vi cete se jos vise truditi. Sreca vas prati i u ljubavi. Ovaj period ce vam ostati u lijepom sjecanju.

 

LAV

Mnogo obaveza certe imati, ali na kraju cete biti ponosni na sebe. Vas pratri poslovna sreca , i mada ce vam ponekad biti tesko, vi cete se izboriti za svoju srecu. Veliki novcani dobitci su pred vama, ali i jedno poznastvo. To poznanstvo se nece pretvoriti u ljubav, ali u vjecno prijateljstvo.

 

DJEVICA

Poslovnih obaveza cete imati mnogo. Jupiter u jarcu je period u kojem cete se lomiti od posla, ali vama to tako odgovara. Novac vam je preko potreban, i vi cete svaku priliku koristiti da ga zaradite. Mnogo sansi cete dobiti da poboljsate vasu novcanu situaciju. Ljubavna sreca vas takodjer prati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2