Poceo je OKTOBAR,i neki  zodijaci ce MORATI da IZLJECE svoje SLOMLJENO SRCE!

Poceo je OKTOBAR,i neki zodijaci ce MORATI da IZLJECE svoje SLOMLJENO SRCE!

29. rujna 2021. 0 By Maja

Bolni raskidi su iza ovih zodijaka, ali oni moraju da krenu dalje. Tesko jeste, ali pogled u proslost nece nista promijeniti na bolje.

BIK

Iza vas je zaista jedan tezak period. Vasa bivsa veza je ostavila ruzan trag na vasem srcu, mada ste se vi trudili da ona opstane. Sve ste cinili za  svog bivseg partnera, ali on tu ljubav ocito nije znao da cijeni. Vi ste svog bivseg partnera mnogo voljeli, ali i sami ste primjetili promjene koje su se pred kraj vase veze desavale.

Naravno da vam nije lako, ali morate se pomiriti sa tim da zivot ide dalje, i da vasa ljubav prosto nije bila sudjena. Vas bivsi partner nije znao da cijeni vasu ljubav, mozda mu i nije mjesto na vasoj strani.

Vi zasluzujete nekoga ko ce vas postovati kao sto to cinite i vi. Vas bivsi partner nije vrijedan vase ljubavi, jer vasa ljubav je uvijek bila samo iskrena. Pred vama su jos divna poznanstva, a jedno posebno ce promijeniti sve na bolje.

 

VAGA

Vi ste previse ponosni da bi nekome priznali koliko patite za svojom bivsom ljubavi. Mnogo ste suza prolili za koje niko ne zna i nikada nece saznati. Vase srce je slomljeno, jer vas je vas bivsi partner uzimao zdravo za gotovo. Mnogo ste mu vjerovali, mada to niste smijeli. Kada se neko igra sa vasim osjecanjima, vi ga prekrizite zauvijek iz svog zivota. Ali, ju ovom slucaju to niste mogli, jer je vasa ljubav bila prejaka.

Vi ste jaka osoba koja mora da se izbori za sebe i svoju srecu. Uvijek ste vazili za jakog zodijaka koji je sve zivotne oluje uspio savladati, zasto bi sada bilo drugacije?

Vi cete s vremenom i sami primjetiti da ta osoba vama nikada nije bila sudjena. Vama je potrebna iskrenost i postenje, a to u zadnjoj vezi niste dobili. Zasluzujete mnogo vise, i vi to znate. Vrijeme je da krenete dalje i da pocnete uzivati u svom zivotu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici….

Stranice: 1 2