Ovim zodijacima se SMIJESE VELIKE PARE!  Kraj oktobra ima donosi NAJVECU SRECU do SADA!

Ovim zodijacima se SMIJESE VELIKE PARE! Kraj oktobra ima donosi NAJVECU SRECU do SADA!

4. listopada 2021. 0 By Maja

BIK

Pred vama je jedan period koji vas sigurno nece razocarati. Do sada sete se uvijek trudili da ostvarite sto bolje novcane dobitke, ali to vam u zadnje vrijeme nije polazilo za rukom. Nikako da vas pogleda sreca koja vam je tako potrebna. Imate veliku zelju da postignete sto vise, vasim ambicijama nea kraja. Ipak, pored sveg vaseg truda i rada novcani dobitci naveliko izostaju.

Vi ste uvijek spremni preuzeti najvece odgovornosti, jer ste osoba koja voli da je sve pedantno i po dogovoru.

Vas trud se prosto ne cijeni dovoljno, onako kako bi to trebalo da bude. Ali, vi nemate razloga za brigu jer vi cete do kraja oktobra postici svoj cilj. U drugoj polovini mjeseca vama ce mnogo toga poci za rukom. Napokon se okrece list i vi cete uspijeti da se ostavrite na poslovnom polju. Pred vama su novcani dobitci kao nikada do sada.Sretna zvijezda ce vas pogledati i vi cete uspijeti  da ostvarite mnogo vise nego sto ste zamisljali.

 

BLIZANCI

Malo ko se moze toliko zauzeti za svoju poslovnu srecu kao sto to cinite vi. Uvijek ste spremni za nove izazove koji vam do sada ipak nisu donijeli onoliko koliko  ste vi to ocekivali. Trudite se koliko mozete, i vasa upornost je zaista za svaku pohvalu. Nikada ne bjezite od poslovnih odgovornosti, bez obzira koliko vam one tesko padale. Vi ste osoba koja zna sta zeli, ali i kojoj je potrebno malo vise srece.

Sreca vama dolazi do kraja oktobra, jer cete vi ostvariti jedan poslovni cilj o kojem vec dugo mastate.

Pred vama je period koji ce vam donijeti velike novcem i pravo malo bogatsvo. Za vas je to samo pocetak, jer cete vi napredovati mnogo vise. Vama je sudjeno da imate mnogo novca, pa iako se ponekad morate dobro napatiti kako bi dosli do njega. Ipak je sreca na vasoj strani.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2