Ova TRI znaka  neka se spreme za BURNE LJUBAVNE PROMJENE u narednim mjesecima!

Ova TRI znaka neka se spreme za BURNE LJUBAVNE PROMJENE u narednim mjesecima!

2. listopada 2023. 0 By Maja

BIK

Dragi bikovi, pred vama je period u kojem vam mnogo toga nece biti po volji. Pred vama je naime jedan period u kojem cete morati donijeti veoma vazne odluke. Nema sumnje u to da vi svog partnera mnogo volite, ali neka osjecanja su se ipak promijenila. Kao da vise nije sve kao sto je bilo, mada duboko u dusi to sebi ne zelite da priznate. Pred vama su promjene koje ce u vas zivot donijeti neke probleme, ali  i koje ce napokon neke bitne stvari uspijeti rijesiti. Jako tesko ce vam pasti istina koju cete voljenoj osobi priznati.

Vi se kroz svoj zivot vodite samo istinom, ali neke stavri koje morate priznati nece vam lako pasti. Ne zelite da povrijedite svog partnera, ali cete mu ipak priznati  da vas osjecanja nisu kao prije. Mada mislite da ce to vasoj voljenoj osobi tesko pasti, varate se. Vas partner ce cijeniti vasu iskrenost i on ce biti spreman na promijene koje vase veza zahtijeva. Nema sumnje u to da cete vi na kraju ipak uspijeti sve da rijesite u svoju korist.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Dragi lavovi, promjene koje vas ocekuju u narednom periodu nece vas uopste rastuziti. Nprotiv, pred vama su ljubavne promjene koje ce vam samo srecu donijeti. Sa voljenom osobom ste prosli kroz jedan tezak period, ali vi sre uspijeli da se izborite za svoju srecu. Vas partner zna da cijeni vasu podrsku koju mu pruzate u svakom momentu. Koliko god tesko bilo, vi ste uvijek tu za voljenu osobu.

Pred vaam je period koji vam samo srecu donosi, a na tako nesto se vi niste navikli. Naucili ste samo da se borite, ali uskoro dolaze samo sretni dani. Pred vama su promjene koje ce vam dokazati koliko ste zapravo sretna osoba. Vas partner ce takodjer napraviti jedan korak koj ice vasu srecu samo uciniti savrsenom. Nema sumnje u to da vas prati velika sreca u kojoj cete vi itekako uzivati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2