Ovi zodijaci ce biti PREVARENI od VOLJENE OSOBE-Preko toga NIKADA nece MOCI PRECI!

Ovi zodijaci ce biti PREVARENI od VOLJENE OSOBE-Preko toga NIKADA nece MOCI PRECI!

12. listopada 2023. 0 By Maja

Pred ovim zodijacim je velika tuga, jer ce njihovo srce biti slomljeno od osobe koja im zivot znaci.

BIK

Vsoj ljubavi prema voljenoj osobi zaista nema granica. Vi cinite sve kako bi vasa sreca bila savrsena, ali vas partner ima druge planove i nikako da pronadjete zajednicku srecu. Vi vec duze vrijeme imate sumnje u voljenu osobi, ali ne zelite da je povrijedite, i zbog toga vi najvise patite. Vi cete uskoro saznati nesto sto ce vam slomiti srce. Vas partner nije iskren prema vama.

On se vec duze vrijeme vidja sa jednom drugom osobom koja je i vama mnogo poznata.

Svoju aferu vjesto kriju , ali vi cete saznati za sve. Pred vama je jedan tezak period u kojem cete donijeti konacnu odluku. Vi preko toga nikako necete moci preci, pa makar vam srce patilo do boli. Vi ste se uvijek vodili istinom, ali vas partner to nije cinio. Vjerovali ste u ljubav,koja ce se pretvoriti u veliku izdaju. Vasem partneru ce srce pucati zbog greske koju je pocinio, ali vi preko toga necete moci preci, jer vas ponos ide ispred svega.

 

DJEVICA

Vasa ljubav je uvijek cista, uvijek iskrena kao kod nikoga drugog. Uvijek zelite da budete iskreni u vasoj vezi, ali to naravno ocekujete i od osobe sa kojom ste zajedno. a nista vise nije kao sto je bilo, i sami primjecujete. Ipak, jos uvijek vas sve vuce ka tome da otvoreno razgovrate o svemu.

Pokusavali ste to nekoliko puta, ali ste i sami primjetili da to ne vodi nikuda.

Ono su cim cete se morati pomiriti je da vasa voljena osoba nema vise ista osjecanja prema vama kao prije. Razlog je jedna druga osoba koja je osvojila njegovo srce. Nije mu ni vase srce svejedno, ali to za vas nikada u zivotu nije opcija. Vi cete presjeci sve kontakte, jer preko toga necete moci preci. Vi zasluzujete mnogo bolje, i vi toga morate biti svijeni.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2