Ovan u VELIKOM CUDU, Strijelac dobija VELIKE NOVCE, a ovaj zodijak pravi FATALNU GRESKU…

Ovan u VELIKOM CUDU, Strijelac dobija VELIKE NOVCE, a ovaj zodijak pravi FATALNU GRESKU…

16. listopada 2022. 0 By Maja

OVAN

Dragi ovnovi,  pred vama je jedan period koji ce vas ostaviti u velikom cudu. Do sada ste imali vlikih problema na polju finansija, i to vas je dovodilo do ocaja. Mada ste vi veoma snalazljiva osoba koja uvijek pronadje rijesenje za svoje probleme, u zadnjem periodu vam to nije polazilo za rukom. Postali ste previse opusteni, jer i vama je ponekad dosta svega. Koliko go se vi trudili, sreca vam je okretala ledja. Vi ste osoba koja je naucila na poraze, ali i koja je naucila da se za njih izbori.

Vasa sreca vas nije pratila, ali to ce se  uskoro promijeniti.

Vi cete naime dobiti jedan veci novcani dobitak koji  ce vas ostaviti u velikom cudu, jer tako nesto sigurno niste ocekivali. Pred vama je jedan period koji ce vam veliku srecu donijeti o kojoj ste do sada samo mogli mastati. Niko nece biti sretniji od vas, jer pred vama je period koji ce mnogo toga promijeniti. Sreca pocinje da vas prati, a na vama je da uzivate u svakom trenutku.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Pred vama je jedan period u kojem cete zeljeti da vratite vrijeme. Mada vam na poslovnom polju i ne ide onako kako ste zamisljali , to ne znaci da vam na polju ljubavi mora ici isto tako lose. Za to ste vi odgovorni, jer probleme koje imate na radnom mjesti, prenosite na voljenu osobu. Vasa veza je trenutno stabilna, ali to ce se uskoro promijeniti. Jedna vasa greska koju cete napraviti prema voljenoj osobi,  mijenja sve.

Napravicete jedan potez koji ce vaseg partnera mnogo povrijediti.

Vase rijeci ce biti odlucujuce za daljni tok vase veze. Ali, vas sreca nece pogledati. Rijeci koje cete izustiti mnogo ce povrijediti voljenu osobu. Mada je vas partner mnogo tolerantan, ovaj put cete pretjerati. Velike su sanse da bi vam voljena osoba zauvijek mogla okrenuti ledja. Tu gresku cete gorko zazaliti, i pitanje je veliko da li ce vam vas partner to ikada moci oprostiti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2