Ovim PAROVIMA ZODIJAKA je SUDJENO da ZAUVIJEK OSTANU ZAJEDNO!

Ovim PAROVIMA ZODIJAKA je SUDJENO da ZAUVIJEK OSTANU ZAJEDNO!

15. listopada 2023. 0 By Maja

OVAN i VODOLIJA

Ovan i vodolija su dva zodijaka koji su po karakteru mnogo razliciti, ali u ljubavi im nema konkurencije. Koliko god razliciti bili  kada stupe u vezu oni itekako znaju da se bore za svoju srecu. Ovan je bice koje uvijek nastoji da postigne sto zeli, ali vodolija koliko god tvrdoglava bila zna da popusti kada je njena ljubav u pitanju. Vodolija je bice koje za ljubav cini sve. Njena ljubav  nema granica ma kolik se ponekad ona cinila hladna i odvazna.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

U vezi su ovan i vodolija par kakav se samo pozeljeti moze.

Oni za svoju ljubav znaju da se izbore jer oboje imaju isto misljenje kada je ljubav u pitanju. Ne dozvoljavaju da im se neko petlja u vezu, oni na svojoj ljubavi uvijek rade i pokusavaju da se izbore sa svim problemima. Njihova veza mozda nije uvijek savrsena, ali ljubav koju ova dva zodijaka imaju jedno prema drugom je neponovljiva. Ukoliko udju u vezu, sudjeno im je da se  za tu vezu i izbore.

 

LAV i DJEVICA

Lav i djevica mogu da budu toliko razliciti kada su njihovi principi u pitanju,ali kada je ljubav u pitanu sa njima se niko ne moze porediti. Ljubav  lava i djevice nije uvijek jednostavna, ali oni su uvijek uporni da se izbore za svoju srecu. Lav je bice koje je mnogo ponosno, ali njezna djevica zna kako da se nosi sa njegovom tvrdoglavoscu. Djevica je bice koje je njezno, ali koje tacno zna kako da parira ponosnom lavu.

Njena ljubav je pretezno ta koja njihovu vezu uvijek vadi iz svih problema.

Mada lav jeste ponosan, on je takodjer i bice koje zna da cijeni osobu koja se bori za njegovu ljubav. Njihova sreca je uvijek posebna, jer koliko god da su razliciti, oni na kraju ostanu zajedno. Njihova ljubav je vjecna, mada savrsena nikada nije bila.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2