Evo  kome ce DANI DO KRAJA SEDMICE biti prosto IDEALNI,a kome NECE ICI ni na polju ljubavi, ni na polju novca!

Evo kome ce DANI DO KRAJA SEDMICE biti prosto IDEALNI,a kome NECE ICI ni na polju ljubavi, ni na polju novca!

23. listopada 2022. 0 By Maja

OVAN

Dragi ovnovi, do kraja sedmice ce se desiti neka desavanja koja ce vas mnogo usreciti. Naime pred vama su dani u kojima ce vam sve polaziti za rukom. Vasoj sreci nece biti kraja, jer cete vi uspijeti da postignete jedan poslovni cilj na kojem vec dugo vremena radite. Vas prati velika sreca, jer ste vi osoba koja se za tu srecu zna izboriti.

Nema sumnje u to da ce vama period  do kraja sedmice biti idealan.

Na poslovnom polju vam sve polazi za rukom, jer cete vi postici jedan poslovni dogovor koji ce vam mnogo znaciti. Sreca vama nije bila mnogo naklonjena, ali to se uskoro mijenja. Pred vama je jedan veliki novcani dobitak  koji ce doci sasvim iznenada. Necete imati razloga za brigu, jer vasu srecu niko nece moci narusiti.

 

BLIZANCI

Dragi blizanci, i pred vama je jedan period u kojem ce vas samo sreca pratiti. Tuge je bilo dovoljno,  a posebno na poslovnom polju, losa sreca nije prestala da vas parati u stopu. Da zlo ne bi bilo manje, vas su snasli i neki privatni problemi koji su vas mnogo razocarali. Vi ste osoba koja se uvijek bori za svoju ljubavnu srecu, ali to vam ovaj put nije poslo za rukom. Do kraja sedmice se sve mijenja u vasu korist.

Sretne zvijezde pocinju da vas prate, i vi cete samo za srecu znati.

Na poslovnom polju za neuspijeh necete znati. Pred vama ce biti samo dani u kojima cete vi redati uspjeh za uspijehom. Naravno da novcani dobitci nece izostajati. Kada govorimo o vasem privatnom zivotu, pred vama su dani  u kojima cete vi samo za ljubavnu srecu znati. Vas partner jeste pravio greske, ali i on sam ce to shvatiti i vama samo srecu donijeti. Pred vama su dani  u kojima niko nece moci narusiti vasu ljubavnu srecu. Mnogo ste se trudili za svoju srecu, i ona uskoro kuca na vasa vrata.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2