Izaberi MAGICNU RUZU i saznaj svoju LJUBAVNU SUDBINU do kraja godine!

Izaberi MAGICNU RUZU i saznaj svoju LJUBAVNU SUDBINU do kraja godine!

4. listopada 2023. 0 By Maja

Ruza je simbol ljubavi i ona ti donosi predivne vijseti. Izaberi svoju magicnu ruzu i saznaj kakva sreca tebe ocekuje.

 

RUZA BROJ 1

Ti si osoba koja do sada i nije imala mnogo srece u ljubavi. Razlog su tvoja prevelika osjecanja koje si poklanjao pogresnim osobama. Ti si vrlo emotivna osoba koja svoja iskrena osjecanja nikada nije krila. Uvijek si bio isrken, ali tvoju ljubav nije svako zano da cijeni. Posebno u tvojoj zadnjoj vezi si prosao kroz mnogo suza. Mada si osoba koju bi neko samo mogao pozeljeti za partnera, tvoja bivsa ljubav to nije znala da cijeni. Ljubavna sreca tebe u proslosti mozda nije pratila, ali uskoro se sve mijenja na bolje i na ljepse.

Pred tobom je jedan susret koji ce ti vratiti vjeru u pravu i iskrenu ljubav. Ti ces do kraja godine da upoznas svoj usrodnu dusu. Osobi koja ce tebe  mnogo voljeti, ali i koja ce se u tebe na prvi pogled zaljubiti. Mozda ces ti na pocetku biti sumnjicav, jer mnogo razocarenja si do sada vidio. Ipak, za to nemas razloga jer pred tobom je ljubavna sreca kakvu si i zasluzio. Iskrena i velika ljubav je pred tobom kojoj si se uvijek nadao.

 

RUZA BROJ 2

Mnogo si emotivna osoba, ali i neko ko vrlo dobro zna da cijeni sebe. Nikada nisi dozvolio da se neko samo igra sa tvojim iskrenim osjecanjima. Kada je ljubav u pitanju, lazi tu nemaju sta da traze. Ti si osoba koja je uvijek iskrena prema osobi koju voli, ali i koja nikada ne bjezi od toga da se njoj kaze istina.Ljubavn sreca je tebi jako bitna, jer ti za ljubav zivis. Ljubav je tvoja zivotna vodilja,  i ti nikada nisi gubio nadu da ce tebe velika ljubavna sreca pogledati. Do kraja godine mnogo toga ce da se promijeni.

Ti si svoju pravu ljubav vec odavno sreo, mada toga jos nisi svijestan. Jedna osoba je u tvom zivotu, i vec dugo ima velika osjecanja prema tebi. Ljubav koju ce ti ta osoba priznati tebe ce mnogo usreciti. Do kraja godine ti ces biti ludo zaljubljen u osobu koja je tebi uvijek bila sudjena. Bilo je potrebno vremena da saznas ko te zaista iskreno voli.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2