Bika OCEKUJE NOVAC,  Blizanci pred  VELIKOM ODLUKOM, a ovaj zodijak ce pronaci LJUBAVNU SRECU…

Bika OCEKUJE NOVAC, Blizanci pred VELIKOM ODLUKOM, a ovaj zodijak ce pronaci LJUBAVNU SRECU…

23. listopada 2022. 0 By Maja

BIK

Pred vama je jedan period u kojem cete pronaci veliku novcanu srecu. Do sada vam je sreca kada su financije u pitanju okretala ledja. Mada vi vazit za osobu koja je mnogo uporna kada su njene poslovne namjere u pitanju, zadnji period vam nije donio mnogo dobitaka. Mnogo je to utjecalo i na vas privatni zivot. Vi ste osoba koja tesko podnosi poraze,  i naravno da su se poslovni problemi odrazili i na vas privatni zivot. Vama je vasa poslovna sreca jako bitna, jer vi nikada niste bili osoba koja se je predavala kada je bilo tesko.

Do sada ste mnogo toga postigli, lai malo vise srece bi vam zaista dobro doslo. Pred vama je novcana sreca kakva vam je i potrebna. Vi cete ostvariti jedan novcani dobitak koji ce vas mnogo usreciti. Sa tim dobitkom cete uspijeti nadoknaditi sve sto ste do sada propustili na poslovnom polju. Vi cete dobiti velike novce kojima se ni u snu niste mogli nadati. Napokon vam sve polazi na bolje, i vasa poslovna ali i privatna sreca vas nece tako lako napustiti.

 

BLIZANCI

Vas emotivni zivot vec dugo nije ono sto ste zamisljali. Vi ste osoba koja je mnogo ljubavi ulozila u svoju u vezu, ali u posljednjem periodu kao da se je sve pocelo mijenjati. Imate osjecaj da vam partner nesto krije, ali mnogo toga ste do sada uspijeli presutjeti. Vasa veza vec dugo nije ono sto je bila, ali vi ste se do zadnje nadali da ce se stvari izmedju vas i voljene osobe okrenuti na bolje.

Uskoro cete i sami primjetiti da se to nece desiti, jer vas partner kao da nije vise zainteresovan  da vasa ljubav krene u boljem pravcu. Uskoro cete donijeti jednu odluku koja vam sigurno nece lako pasti. Privremeni rastanak je za vas trenutno najbolje rijesenje, tu odluku samo vi mozete donijeti. Mozda je i bolje da imate prostora i vremena da saberete svoje misli. Pred vama je tezak period koji ce od vas zahtijevati mnogo. Mozda na kraju ipak pobijedi ljubav, ali od tada cete donijeti odluku koja vam sigurno nece lako pasti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2