LJUBAVNI HOROSKOP  za 19.oktobar:  Blizanci treba da SLUSAJU SVOJE SRCE i sve  ce  doci na svoje –    LEPE PROMENE u najavi!

LJUBAVNI HOROSKOP za 19.oktobar: Blizanci treba da SLUSAJU SVOJE SRCE i sve ce doci na svoje – LEPE PROMENE u najavi!

18. listopada 2020. 0 By Lala

OVAN

U ljubavi vam ovih dana bas i ne cvetaju ruze,ali za to ste sami krivi.Dozvolili ste sebi da slusate druge  ljude umesto svoje srce i sada vam se cini da  je sve otislo do djavola.Nije vam lepo ni niste srecni,a u svemu tome ponos igra vaznu ulogu.

BIK

Probali ste da smanjite svoju ljubomoru i kada je konacno sve doslo  na svoje mesto vi ste nastavili po starom.Imate veoma jake emocije prema partneru.Imajte na umu da on nece i ne moze da tolerise vase takvo ponasanje i vase stalne sumnje.

BLIZANCI

Polako sve dolazi na svoje mesto.Vasa ljubavna situacija nije bila idealna prethodnih dana ali sada se polako dolazi  na svoje.Jedino je vazno da slusate svoje srce i da ne marite sta ko kaze ili misli o vama,vazno je da je vama lepo.

RAK

Pokusajte danas da se oslonite na glas svog razuma jer ako budete slusali srce velike su sanse da cete zazaliti zbog toga.Imate  u svojoj blizini jednog ovna koji je spreman na sve samo da bi bio sa vama.Nema razloga da mu ne date sansu.

LAV

Imajte na umu da vi necete i ne mozete biti srecni sve dok dozvoljavate da proslost upravlja vama.Ono sto je bilo – bilo je, i naravno da vam nije bilo lako.Ali,nema razloga da   zbog nekih starih rana sada bezite od srece i ljubavi koja vam je na dohvat ruke.

 

DEVICA

Fokusirajte se na ljubav.Fokusirajte se na ono sto zelite jer je to vaznije od svega.Pustite sta kazu drugi ljudi,ne marite za ono sta oni zele vec samo slusajte svoje srce.Danas cete imati priliku da konacno sredite svoj emotivni zivot.

VAGA

Ono sto je sasvim sigurno je da  imate kraj sebe osobu koja vas iskreno voli.Vas je problem sto joj vi ne verujete dovoljno jer ste  imali ruzno iskustvo. Sada se gorko kajete i plasite da vam se ne desi isto.Morate reci zbogom tom vasem  strahu vec jednom.

 

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2