LJUBAVNI HOROSKOP za  21.oktobar: Bikovi,vreme je da POGAZITE PONOS i SLUSATE SVOJE SRCE!

LJUBAVNI HOROSKOP za 21.oktobar: Bikovi,vreme je da POGAZITE PONOS i SLUSATE SVOJE SRCE!

20. listopada 2020. 0 By Lala

OVAN

Velika je greska ako od osobe sa kojom ste zahtevate neke stvari koje  vi njoj ne znate da pruzite. Ljubav je kompromis i tacno onoliko koliko ste dali,toliko mozete ocekivati i da cete dobiti.

BIK

Vi sve mozete ali nikako da za ljubav nadjete vremena.Ili bolje reci, nikako da se konacno  usudite na to da pogazite vas ponos i da nekome otvorite svoje srce.

Jasno je da jedna osoba jedva ceka da vi ucinite prvi korak.

BLIZANCI

Iako  vam u poslednje vreme na polju ljubavi ne cvetaju ruze to vas bas i ne dotice previse. Jednostavno ste digli ruke od jedne osobe i shvatili da vam jednostavno nije sudjeno i pomirili ste sa tim.

 

RAK

Danasnji dan bi vam mogao  biti veoma zanimljiv ako se samo malo potrudite. Neko iz vase  blizine sve cesce misli o vama, i presao je granicu prijateljstva koja je do nedavno postojala.

LAV

Ako vam danas neko izjavi ljubav nema razloga da tu osobu  odmah odbijete. Umesto toga joj dajte priliku da vam dokaze kakva je zapravo,mozda cete se  prijatno iznenaditi. Nemojte o nekome suditi na osnovu prvog utiska jer on cesto ume da zavara.

 

DEVICA

Nazalost,osoba sa kojom ste vas laze iz dana u dan. Vi ste ludo zaljubljeni i na neki nacin slepi od ljubavi i to zapravo i jeste najveci problem. Nas iskreni savet je  obratite mnogo  vise paznje na ponasanje vase voljene osobe jer cete tako i sami shvatiti da nesto nije u  redu.

VAGA

Ako vam tokom danasnjeg dana neko prizna da mu je stalo do vas imajte na umu da je to uradio jer to iskreno oseca i da mu nije bilo lako i nemojte tu osobu odmah odbijati. Cak i ako ne osecate isto prema njoj – vas zadatak je da  joj date sansu da vam dokaze kol;iko joj je stalo.

SKORPIJA

I danas necete  biti raspolozeni za ljubav a sve to zato sto ste jos uvek u strahu od toga da vam neko ne slomi srce.

Medjutim,jednom raku koji je u vasoj blizini je mnogo stalo. Razmislite o tome da li je zasluzio da mu date sansu.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2