LJUBAVNI HOROSKOP za   22.oktobar:LAVOVI,danas je moguce SVE sto POZELITE!

LJUBAVNI HOROSKOP za 22.oktobar:LAVOVI,danas je moguce SVE sto POZELITE!

21. listopada 2020. 0 By Lala

OVAN

 

Vama u ljubavi moze da krene samo ako  ucinite prvi korak i priznate sta je ono sto osecate. Sve dok glumite da vam nije stalo,osoba koja vam se svidja ce i verovati u to,i nemojte se cuditi ako  se nekom drugom da jer shvata da od “vas” nema nista…

 

BIK

Danas nece biti nekih vecih promena na polju vase ljubavi. Trebate zapravo da se posvetite nekim drugim stvarima i da uzivate  u   druzenju sa prijateljima jer itekako imate vremena za to. Ne morate imati nekog da bi ste bili srecni.

 

BLIZANCI

Ako ste u vezi veoma vam tesko pada to sto ste u svadji sa voljenom osobom ali to moze da se resi i dovoljno je samo da se malo potrudite i da  ucinite prvi korak. Nije vazno ko je pogresio  tamo  gde postoje iskrene emocije sve moze da se oprosti.

 

RAK

Osecate se iznevereno od strane voljene osobe,ali ako realno razmislite shvaticete da vas partner nije uradio nista zbog cega bi ste vi  trebali da budete nervozni. Pokusajte da  razgovarate sa njim iskreno i bez tenzije.

 

LAV

Moglo bi se reci da konacno uzivate u ljubavi o kakvoj ste dugo sanjali i mastali. Danas ce sve konacno doci na svoje mesto i ocekuje vas dan u kome vam osmeh nece silaziti sa lica.Moguce je bas sve sto pozelite.

 

DEVICA

Vi ste zadovoljni vezom u kojoj ste,ali vas partner bas i nije srecan kako vi mislite. On se prosto sada oseca kao da ste ga zapostavili, i ako bolje razmislite shvaticete da je to istina. Danas morate da ispravite gresku i ucinite nesto lepo za njega.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2