Pred Rakom je POSLOVNA SRECA,Blizanci U LJUBAVI,a ovaj zodijak ce izgubiti POVJERENJE u VOLJENU OSOBU…

Pred Rakom je POSLOVNA SRECA,Blizanci U LJUBAVI,a ovaj zodijak ce izgubiti POVJERENJE u VOLJENU OSOBU…

26. listopada 2023. 0 By Maja

BLIZANCI

Za blizance koji su slobodni dolazi vrijeme prave ljubavne srece. Do sada vas nije pratila ljubavna sreca ma koliko se vi trudili. Iza vas su razocarenja koja niste zasluzili, ali sa kojima ste naucili da se nosite. Ljubav je vam  uvijek bila na prvom mjestu i samo vi znate koliko ste truda i povjerenja ulozili u svoju posljednu vezu. Ko vasu ljubav ne umije da cijeni, nije vam potreban u zivotu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Mozda vam je trebalo malo vise vremena da se pomirite sa tim da bivsa ljubav nije bila prava za vas, ali sreca koja dolazi sve ce da nadoknadi.

Pred vama je jedan susret koji donosi samo srecu u vas zivot. Sreca je pred vama kakvu do  sada niste zapamtili. Uvijek ste se nadali da cete sresti osobu koja ce vasu ljubav znati da cijeni, i u tom osjecaju se niste prevarili. Pred vama je velika ljubavna sreca kojoj je bilo i vrijeme da udje u vas zivot. Koliko jedan sudbonosni susret moze da promijeni na bolje uskoro cete primjetiti.

 

RAK

Poslovna sreca vam je jako bitna, ali ona je kao u inat znala da vas zaobidje. Dodju sretni dani, ali losa sreca ih otjera iz vaseg zivota. Osoba ste koja se uvijek maksimalno trudi za svoj uspjeh, jer vi znate koliko u vasem zivotu od njega zavisi. Zelite da se ostvarite na poslovnom polju, i to ce vam u periodu koji je pred vama i poci za rukom.Pred vama je poslovna sreca kakvu ste i zasluzili. Uskoro vam sve polazi za rukom, a posebno ce jedan poslovni potez da vam donese veliku srecu.

Novac vam je do sada pravio velike probleme, ali to se uskoro mijenja.

Vama je usojeh uvijek bio sudjen, iako je sreci trebalo malo duze da pokuca na vasa vrata. Ipak, nikada niste sumnjali da ce i vas sreca da pogleda. Znate koliko se trudite, i svijesni ste da zasluzujete bolje. Uskoto je pred vama sreca koja ce vam donijeti samo uspjeh, ali i novcane dobitke koji ce mnogo problema da bace u zaborav.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2