DNEVNI HOROSKOP  za 25. okobar: Jedan zodijak bi mogao NAPRAVITI  GRESKU koja ce ga SKUPO KOSTATI…

DNEVNI HOROSKOP za 25. okobar: Jedan zodijak bi mogao NAPRAVITI GRESKU koja ce ga SKUPO KOSTATI…

24. listopada 2020. 0 By Lala

OVAN

Dragi ovnovi dobro obratite paznju na vase postupke danas. Naime, danas vam polozaj planeta nece odgovarati pa vas zbog toga ocekuju neke zaista veoma teske situacije. Nemoje sebi dozvoliti da ucinite bilo sta nepromisljeno, potrebno je da danas budete mudri i oprezni.

 

BIK

Dragi bikovi prestanite se plasiti reakcije drugih ljudi, vi ne uzivate u zivotu samo zbog toga sto se plasite sta ce neki drugi ljudi reci. Morate se poceti drugacije ponasati, morate ciniti stvari koje zelite jer samo tako se mozete izboriti za srecu. Cim pokazete hrabrost i odvaznost onda ce se mnoge stvari u vasem zivotu promeniti na bolje.

 

BLIZANCI

Dragi blizanci danas cete saznati nesto o voljenoj osobi sto ce vas navesti na razmisljanje. Upravo cete danas saznati nesto sto vam se uopste nece dopasti, a vama ce to saopstiti odredjene osobe. Ipak, pre nego sto bilo sta preduzmete prvo trebate razgovarati sa partnerom i trebate definitivno utvrditi da li je to zaista i istina.

 

RAK

Dragi rakovi zvezde ce vam danas biti naklonjene, danas vas ocekuje nesto cega ima veoma malo u vasem zivotu u poslednje vreme, a to je sreca. Upravo je pred vama predivan dan koga ce obeleziti neka prelepa desavanja. Vas narucito mnogo srece danas ocekuje na planu ljubavi.

 

LAV

Dragi lavovi vi toga niste svesni, ali ono sto je cinjenica jeste da vasa bivsa ljubav jos uvek gaji nadu da cete joj vi oprostiti i da cete ponovo sa njom zapoceti vezu . Ta osoba je svesna svojih gresaka i ona ce vremenom sigurno ponovo pokusati da uspostavi kontakt sa vama, u to ne treba uopste da sumnjate.

 

DEVICA

Drage device izmedju vas i vaseg partnera se obicno ispreci ponos. Upravo je vas partner previse ponosan i upravo zbog toga imate mnogo problema u vezi. Vas partner vas zaista voli u to nema sumnje, medjutim vi ipak od njega morate zahtevati promenu.

 

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2