KONJ kojeg izaberes je ODRAZ TVOJE SNAGE: Saznaj sta je ono sto ti je NAJVAZNIJE    u zivotu!

KONJ kojeg izaberes je ODRAZ TVOJE SNAGE: Saznaj sta je ono sto ti je NAJVAZNIJE u zivotu!

18. listopada 2023. 0 By Lala

AKO SI IZABRAO KONJA BROJ JEDAN:

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da vi    vazite  za osobu koja  zna sta hoce i koliko  vredi.

Sada vam je jako    stalo do jedne osobe  iz vase blizine ali se nikako ne usudjujete da joj to kazete zato sto vas je strah da bi ste na kraju mogli ostati cak i bez njenog prijateljstva. To vam je velika  greska jer vi u ovom slucaju ne mozete ni da naslutite da ona oseca i zeli isto sto i vi.

No, ovog puta vi  treba da ucinite  prvi korak jer ste  vi neko ko ume da se bori za svoje   zelje i nema nimalo sumnje da    ce ono sto sada najvise zelite vrlo brzo biti i ostvareno.  Ono sto je jasno jeste da ste vi osoba   koja je jaka i osoba koja je spremna da se  suoci sa svim  zivotnim izazovima.

Dakle,   nema nimalo sumnje da ste vi neko   ko je    sposoban da  dodje do ostvarenja svojih    zelja, sam, bez icije pomoci.

 

AKO SI IZABRAO KONJA BROJ DVA:

Ako si  izabrao ovog konja ti dobro znas da zivot nije lak ali ti i ne ocekujes da   bude.

Vazis za nekog ko je spreman na svaki moguci  nacin da se bori za svoje zelje i sto je najvaznije od svega, neko si ko nikada ne odustaje.

Ali, moramo da kazemo da si pre svega dobar covek  koji je dobar. Covek koji nikada    nikome nece nauditi i da se prema ljudima ponasas  bas onako kako se oni ponasaju prema   tebi.

Ako je neko dobar prema    tebi skoro da  nema toga sto ti neces  za tu osobu uciniti. Ali, isto tako, ako se neko na bilo  koji nacin igra sa tobom ti itekako umes da vratis istom merom.

Tvoja najveca snaga je tvoja porodica. Kada si voljen ti si osoba koja ume da   nadje snagu u sebi … Pa cak i za one najteze stvari i   najvece borbe.

Takodje, ono sto moramo da kazemo jeste da si poseban  uvek i u svakom pogledu  jer si pre svega jedna dobra dusa koja nikome  nista lose ne zeli.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2