DNEVNI HOROSKOP  za  26. oktobar:  Ovnovi,  danas vas ocekuju  dogadjaji koji ce vas  ZABRINUTI!

DNEVNI HOROSKOP za 26. oktobar: Ovnovi, danas vas ocekuju dogadjaji koji ce vas ZABRINUTI!

25. listopada 2020. 0 By Lala

OVAN

Dragi ovnovi desavanja koja vas ocekuju danas ce vas ozbiljno zabrinuti. Naime, pred vama je veoma tezak dan tokom kojeg vas ocekuju veliki problemi kako na poslu, tako i na planu ljubavi. Mnogo negativnih desavanja vas danas ocekuje i sigurno vam nece biti ni malo lako.

 

BIK

Dragi bikovi vi ste svima dobri, ali sebi nikada niste bili i veliko je pitanje da li cete ikada i biti. Vi iz nekog razloga nikada ne mislite na sebe i upravo zbog toga imate toliko malo razloga za srecu u zivotu. Vama nedostaje bar malo sebicnosti.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Dragi blizanci vama je sasvim jasno da se vasa veza ne krece u dobrom smeru u poslednje vreme, a i danas vas ocekuje jedan veoma los postupak vaseg partnera zbog koga cete shvatiti da se vasa veza polako blizi kraju. Ipak, vi ne trebate olako odustajati od vase veze nego se za nju trebate koliko god je to moguce boriti.

RAK

Dragi rakovi vi zaista mnogo radite i vi vas posao obavljate na jedan veoma ispravan nacin. Medjutim, ono sto nikako nije dobro po vas jeste to sto vasi nadredjeni na negativan nacin koriste sav vas trud i upravo zbog toga kako vreme prolazi sve vise poslovnih obaveza imate.

LAV

Dragi lavovi potrebno je da shvatite da vam ponos nista dobro ne moze doneti, cak naprotiv, vi bi upravo zbog vaseg ponosa veoma lako vremenom mogli ostati bez vaseg partnera. Vasem partneru je prosto sve teze sa vama u vezi i to zbog toga sto ne zelite da predjete cak ni preko obicnih sitnica.

DEVICA

Drage device mnoge osobe vam ne zele nista dobro, mnoge osobe vam samo glume prijatelje, a da je to tako shvaticete i sami danas. Naime, upravo ce danas jedna osoba kojoj mnogo verujete uciniti nesto sa cim ce vam veliku stetu naneti i upravo ce vam to otvoriti oci.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2