LJUBAVNI HOROSKOP   za 26.oktobar: Ovnu SAMOCA jako tesko pada!

LJUBAVNI HOROSKOP za 26.oktobar: Ovnu SAMOCA jako tesko pada!

25. listopada 2020. 0 By Lala

SKORPIJA

U principu se nista lose ne desava kada je vas ljubavni zivot u pitanju ali je realnost da se vi ne trudite da  to stanje popravite. Nekako ste sve pustili da ide svojim tokom i  ma koliko da vam se cinilo da je tako najbolje,gresite

Vi kao da zaboravljate da je zapravo neophodno  boriti se za ljubav i za ono sto osecate.

STRELAC

Odlicna je situacija kada je ljubav u pitanju jer ma koliko se vi svadjali sa osobom sa  kojom ste,ocigledno je da medju vama postoje jake emocije.

Ali,najveci problem je sto   vas muce neke druge stvari pa vas partner misli da to ima veze s vasim osecanjima prema njemu…

JARAC

Realnost je da vi znate sta je ono sto  zelite iako u poslednje    vreme necete da pricate o svojim zeljama i planovima.

Vas partner je zeljan toga da mu dokazete   sta vam je u srcu  i zapravo je zeljan  same cinjenice da zna da je vama stalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Ako danas idete na prvi sastanak budite dovoljno pametnoi da odete hladne glave sto je vise moguce.

Dakle nemojte praviti velike planove niti imati velika ocekivanja. Ako  budete pustili da se stvari odvijaju svojim  tokom velike su sanse da cete shvatiti da je ta osoba  neko sa kim bi vam moglo biti veoma lepo.

RIBA

Morate da znate sta je ono sto zelite pre nego sto nesto obecate ili uradite. Velike su sanse da ste ovih dana obecali nesto vasem partneru ali ne zato sto to iskreno zelite vec da  bi ste ga na neki naci “skinuli sa vrata”.

Priznali vi to ili ne,ono sto osecate prema njemu vise nije ljubav.

 

Stranice: 1 2