Izaberi TORTU i ZAMISLI ZELJU!- Jedna je znak da ce se TVOJA NAJVECA ZELJA uskoro OSTVARITI!

Izaberi TORTU i ZAMISLI ZELJU!- Jedna je znak da ce se TVOJA NAJVECA ZELJA uskoro OSTVARITI!

24. listopada 2021. 0 By Maja

TORTA BROJ 1

Skromnost je tvoja najljepsa vrlina. Nikada u zivotu nisi ocekivao previse, uvijek si zelio samo onoliko koliko ti bilo dovoljno da zivis normalan zivot. Posebne zelje nikada nisi imao, mada jedna tebe prati cijeli tvoj zivot. Skromna je ta zelja, ali nazalost nije uspijela do sada da se ostvari. Pokusao si naravno da je ostvaris, ali sudbina je imala druge planove. Materijalne stvari tebi ne znace mnogo jer si osoba koja zivi punim plucima i koja zna da uziva u zivotu. Postigao si mnogo, ali sve zahvaljujuci sebi i svojoj vjeri u sebe.

Zelja koju ti imas nije povezana sa materijalnim stvarima, tvoja zelja je nesto sto se novcem ne moze kupiti. Torta koju si izabrao tebi tvoju zelju ostvaruje. Nece se tvoja zelja ispuniti preko noci, ali ti to nikada nisi ni ocekivao. Ono sto je najbitnije je da ce se tvoja zelja ostvariti, mada ces jos jedan period morati na to pocekati. Ti si sretan covjek, jer znas da cijenis zivot i sve sto to i on pruza.

 

TORTA BROJ 2

Nikada nisi mnogo vjerovao u cuda. Za sve sto imas ti si se potrudio da sebi ostvaris. Osoba si koja zna da cijeni druge, ali i koja vrlo dobro zna da cijeni sebe. Mnogo truda i vremena si ulozio u sve sto si postigao, i nikada ti nije zivot nije mnogo poklanjao. Za svaku svoju zelju si se dobro potrudio jer ti si osoba koja zeli da sve u zivotu postigne sama. Mozda si previse tvrdoglav i ponosan, jer ti nikada neces dozvoliti da neko drugi odredjuje tvoju sudbinu.

Jedna zelja u tvom zivotu se nikada nije ostvarila, mada si ti pokusao da je sebi ostvaris. Zelja koju si zamislio ce da se ostvari, jer sudbina ce tebe da nagradi. Uskoro ce tvoj najveci san da postane predivna realnost. Osoba si koja se je uvijek oslanjala samo na sebe, ali malo podrske od strane tvoje srece ce ti dobro doci. Tvoja zelja ce se ostvariti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2