Ovi zodijaci ce ZABORAVITI na TUGU!Do kraja godine u njihovom ZIVOTU CVIJETAJU samo RUZE SRETNICE!

Ovi zodijaci ce ZABORAVITI na TUGU!Do kraja godine u njihovom ZIVOTU CVIJETAJU samo RUZE SRETNICE!

21. listopada 2023. 0 By Maja

Dolazi vrijeme za velike promjene koje ce donijeti veliku srecu za ova tri zodijaka.

BIK

Dragi bikovi, iza vas nisu laki dani, bolje receno cijeli jedan period vas je pratila losa sreca. Zvijezde vam nisu bile naklonjene, ali tvrdoglavi kao sto jeste odlucili ste da se suprostavite sudbini. Poslovne probleme ste mozda mogli zaobici, ali vi niste bice koje zeli da se osvrce u proslost. Niste ni neko ko zali za svojim postupcima, vec samo hrabro koracate dalje. Pa sta ako vas je sreca zaobisla, vi cete se za nju izboriti.

Na takvom stavu vam neko drugi moze samo zavidjeti, jer vi ne odustajete, nikada.

Do kraja godine list se okrece. Recite zbogom problemima i fokusirajte se na srecu koja je pred vama. Vas naime ocekuju velike promjene na polju finansija, jer vama slijedi jedan novcani dobita koji ce vas mnogo usreciti. Cuda ne ocekujete i ne nadate se ogromnom bogatstvu, ali vi cete ipak biti mnogo zadovoljni. Sreca pocinje da prati svaki vas korak, i vi do kraja godine za novcane probleme necete znati.

 

LAV

Dragi lavovi, da i sami sebi ponekad poturite nogu nije nepoznato. Osoba ste koja zna sta zeli, i koja se nikada nije plasila da se bori za svoju srecu. Vas put je posten, mada nije uvijek jednostavan. Jaka ste osoba koja ima cvrst karakter, ali i vas sreca zna da zsobidje. Ponekad ste previse tvrdoglavi na svoju stetu, ali vi drugaciji ne zelite i ne umijete da budete.

Zelite uspjeh, ali taj uspjeh mora doci na posten nacin. Uz vas trud i mnogo upornost vjerujete da mozete postici bolje poslovne rezultate.

U pravu ste, jer vas do kraja godine ocekuje veliki uspjeh koji ce vam mnogo znaciti. Manji dobitici ce stizati, ali vrlo brzo cete uloziti svoj novac i napraviti jedan poslovni potez koji ce vam donijeti pravo malo bogatstvo. Pred vama je velika sreca do kraja godine, i peh koji vas je pratio do sada napokon odlazi iz vaseg zivota.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2