Pred ovim ZODIJACIMA je OGROMNA SRECA!Naredni mjesec DONOSI NOVAC, LJUBAV i VELIKU KOLICINU SRECE!

Pred ovim ZODIJACIMA je OGROMNA SRECA!Naredni mjesec DONOSI NOVAC, LJUBAV i VELIKU KOLICINU SRECE!

18. listopada 2023. 0 By Maja

Velika sreca prati ova tri zodijaka,  i njihovi problemi padaju u zaborav. Napokon ce sve da im podje za rukom.

OVAN

Mjesec novembar vama donosi mnogo razloga za srecu. Na poslovnom polju vam sve polazi za rukom. Vi cete uspjeti da ostvarite jedan poslovni san za kojeg ste se mnogo borili. U zadnje vrijeme kao da ste poceli gubiti nadu, ali uskoro cete primjetiti da je sve to bilo uzalud. Velika sreca je pred vama koja vam je bila i potrebna. Mnogo truda i znoja ste ulozili u vas posao, u narednom mjesecu cete da se pronadjete u pravoj novcanoj sreci.

Vama dolaze isplate sa zakasnjenima, ali to ce vas ipak mnogo usreciti.

Pred vama je jedan mjesec u kojem cete vi samo za srecu znati. Na polju ljubavi vam mozda nije polazilio sve za rukom , ali u mjesecu novembru to se drasticno mijenja.  Problemi sa voljenom osobom se blize kraju, i vi cete u narednom mjesecu samo za veliku srecu znati. Pred vama je sreca kakvoj se niste mogli nadati. Novac, ljubvav, sve to vas ocekuje jos na samom pocetku mjeseca novembra. Uskoro vam sve ide na bolje.

 

RAK

Iza vas je jedan tezak poslovni period sa kojim se ne mozete mnogo pohvaliti. Malo srece vam je bilo potrebno, ali vi niste gubili nadu da ce vam krenuti na bolje. Poslovna sreca vas je zaobilazila , jer ste zaista bili okruzeni pogresnim ljudima. Njihovi savjeti vam zaista nisu nista dobor donijeli, ali  vi ste odlucili da se izborite za sebe .

To ce vam u narednom mjesecu i poci za rukom.

Pred vama je jedan mjesec u kojem cete vi promjeniti svoje radno mjesto, ai samim tim samo novcana sreca dolazi do vas. Ljubav vam mozda nece biti mnogo naklonjena , ali vi cete biti sretni. A sta ima na svijetu ljepse nego kada je covjek zadovoljan sa sobom,  i kada se osjeca sretnim.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2