SRCE koje izaberes OTKRIVA da li ti je SUDJENA VELIKA LJUBAV, ili ti je SUDBINA odredila da OSTANES  SAM!

SRCE koje izaberes OTKRIVA da li ti je SUDJENA VELIKA LJUBAV, ili ti je SUDBINA odredila da OSTANES SAM!

24. listopada 2021. 0 By Maja

SRCE BROJ 1

Ti si osoba koja je uvijek znala da njena ljubav vrijedi mnogo. Mada si bice kojoj je ljubav sve u zivotu ti nikada neces dozvoliti da neko ponizava tvoje emocije. Sa tobom nema igre, jer tvoja osjecanja su uvijek bila iskrena. Shodno tome isto to ocekujes i od osobe koju zavolis. Postovanje igra veliku ulogu kada je tvoja ljubav u pitanju. Tvoje srce nije lako osvojiti, ali sa mnogo ljubavi i isrenosti sve je moguce. Osoba si koja  nije imala bas mnogo srece u ljubavi. Mozda bas zbog toga sto ljubav ne uzimas zdravo za gotovo.

Potrebno je mnogo ljubavi i povjerenja kako bi tvoje srce zauvijek nekome pripalo, ali to se do sada nije desilo.

Tebi nikada nije bilo sudjeno da ostanes sam, ali potrajace jos vremena dok u tvoj zivot udje osoba koja je vrijedna tvoje ljubavi. Ljubav koja dodje u tvoj zivot tu ostaje zauvijek, ali jos ces kroz razocarenja morati proci. Prosto nije lako osvojiti tvoje srce, ali osobi kojoj to podje za rukom slijedi iskrena i postena ljubav koju samo ti mozes pruziti.

 

SRCE BROJ 2

Sreca u ljubavi je tebi jako bitna, ali sa tobom nije uvijek lako. Prosto imas prevelika ocekivanja koje ne moze svako da ispuni. Mnogo ocekujes, i naravno da to sa sobom donosi velika razocarenja. Proslost ti je dokazala da ne moze svaka ljubav da se ispostavi kao prava, jer ti si bice koje je uvijek zanlo sta zeli. Ljubav je za tebe jako bitna, ali nazalost i u buducnosti se tvoja ocekivanja nece ispuniti.

Mozda zaista ocekujes previse, i tebi nije sudjeno da pronadjes najvecu srecu. Ljubavi u tvom zivotu ce se desiti, ali nijedna se nece ispostaviti kao ljubav tvog zivota. Sudbina tebi nije odredila da pronadjes ljubav kakvu ocekujes. Ljubavi ce doci, ali nijedna nece ostati dugo u tvom zivotu. Sebe ne trebas da krivis, jer neke osobe prosto nisu spremne da pruze ljubav kakvu ti ocekujes.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2