Izaberi VATROMET i saznaj sta ti donosi SLEDECA GODINA! Jedan je znak NAJVECE SRECE do SADA!

Izaberi VATROMET i saznaj sta ti donosi SLEDECA GODINA! Jedan je znak NAJVECE SRECE do SADA!

1. studenoga 2022. 0 By Maja

VATROMET BROJ 1

Ne moze se reci da si imao najvecu srecu do sada, ali ti si pokusao sve kako bi postigao sto vise za sebe i svoju porodicu. Osoba si koja nikada ne misli samo na sebe, i koja sebe vrlo lako zna da stavi na drugo mjesto. Mnogo si emotivan, i nikada sebo neces dozvoliti da neko drugi brine o tvojoj sreci. Sve sto si postigao, postigao si sam, jer ti vjerujes u seb mada s ti sreca nije uvijek naklonjena.

Sreca je za tebe kada je tvoja porosdica sretna, jer oni tebi daju smisao za zivot. Uvijek si se vise borio za njih nego za sebe. Sreca ce tebe u narednoj godini pogledati, jer tebi se najveci snovi ostvaruju. Sudbina ce da nagadi tvoju veliku dobrotu i tvoju ljubav prema ljudima koji ti znace sve. Ti ces u narednoj godini mnogo toga postici, i sreca postaje tvoj najbolji prijatelj. Mnogo ce ti znaciti jedan poslovni uspjeh koji ce tebi pomoci da ostvaris zelje o kojima trenutno samo mozes sanjati.

 

VATROMET BROJ 2

Sreca u ljubavi je nesto sto bi tebi mnogo znacilo. Osoba si koja je uvijek vjerovala u ljubav ali koja do sada nije imala mnogo srece kada je ista u pitanju. Mnogo cinis kako bi bio sretan, ali svoje povjerenje si  cesto znao pokloniti pogresnoj osobi. Zauzvrat su tvoje emocije uvijek bile iskrene, ali to ocito bivsa ljubav nije znala da cijeni. Mada je tebe sreca u ljubavi znala zaobici, ti si se nadao i nadas da ce ona ipak pokucati na tvoja vrata. Naredna godina tebo donosi susret koji ce tvoj zivot zauvijek promijeniti.

Naredna godina tebi donosi veliku ljubavnu srecu kakvoj se nikada nisi mogao nadati. Nadas se sreci, ali sreca koj je pred tobom nadmasit ce sva tvoja ocekivanja. Ti ces upoznati svoju srodnu dusu, osobu koja ce tvoj zivot iz korijena promijeniti. Za ljubavnu bol u narednoj godini neces znati, jer tebe ocekuje ljubav kakvu si i zasluzio. Iskrena i prava ljubav je rped tobom koja ce ti samo radost i srecu donijeti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2