LJUBAVNI HOROSKOP za 30.oktobar:   Ovna ocekuje MIRAN DAN, Bik ce vise od svega ZELETI SAMOCU…

LJUBAVNI HOROSKOP za 30.oktobar: Ovna ocekuje MIRAN DAN, Bik ce vise od svega ZELETI SAMOCU…

29. listopada 2020. 0 By Lala

OVAN

Ocekuje vas jedan veoma miran dan sto se ljubavi tice. Nece biti nikakvih vecih promena i cinjenica je da  treba da se opustite sto se tice emocija te da se posvetite poslu i konacno zavrsite neke obaveze koje vec neko vreme uporno odlazete.

  BIK

Ovo bi mogao  biti dan kada ce vam biti potrebna samoca i sloboda cak i ako ste u vezi jer cete imati osecaj da ste sami na svetu,odnosno kao da vas niko ne razume. Zvezde danas nisu u povoljnom polozaju kada ste vi u pitanju ali vec sutra ce biti bolje.

BLIZANCI

Dobro bi bilo kada bi ste danas zaboravili na sve svoje obaveze te se posvetili osobi koju volite. Ona je trenutno zeljna vase ljubavi  i toga da joj stavite do znanja da vam je stalo. Neka vam ona danas bude vaznija od svega.

RAK

Nista sto se tokom danasnjeg dana desi nece biti tako posebno . Zato  nemojte se nadati i gajiti lazne nade mislec o tome da ce jedan susret sa osobom do koje vam je stalo nesto da promeni. Njoj   hoce biti drago sto vas ponovo vidi ali nece osetiti te emocije koje vi zelite da ona oseti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Kada nesto zavrsite,to je za vas zavrseno za sva   vremena. No, moramo da kazemo da bi ste ovog puta ipak trebali da razmislite o tome da li ipak  treba da date jos jednu sansu osobi iz vase proslosti. Jer ona iskreno zeli da vam dokaze koliko joj je stalo ali i koliko se kaje sto vas nije cuvala.

DEVICA

Moglo bi se reci da je pred vama dan kada cete moci da ostvarite svoje snove te da dobijete ono sto dugo zelite.   Vazno je samo da ne dozvolite sebi da vam ponos bude na prvom mestu te da vas on spreci da ostvarite svoje snove.Mogli bi ste zazaliti zbog toga.

 

Nastavak na sledecoj  strani….

Stranice: 1 2