DNEVNI HOROSKOP za 2. NOVEMBAR: Ovo ce biti SAVRSEN DAN za POSAO za OVNA,a evo kome donosi LJUBAV…

1. studenoga 2020. 0 By Lala

OVAN

Danasnji dan ce biti savrsen sto se tice posla. Imacete priliku da dokazete koliko ste sposobni u onome sto radite. Ocekuje vas danas materijalna dobit i itekako cete imati razloga za   osmeh.

BIK

Ljubav je nesto sto ce vam danas biti prioritet. Dokaz   za sve to je da vas nece    oduseviti ni to sto ce vam na radnom mestu cvetati ruze sve dok se na polju ljubavi ne desava nista posebno  i dok voljena  osoba nije uz vas.

 

BLIZANCI

Osecate se usamljeno i imate potrebu da  vas neko voli i razume. Shodno tome,danas cete imati potrebu da  dan provedete sa   onim osobama   koje iskreno volite   i koje su uz vas onda kada je dobro i kada je zlo. Nekako ste depresivni i treba vam osmeh.

RAK

Danasnji dan nece doneti nikakve promene kada je u pitanju ljubav ali zato na polju posla i ono sto je nemoguce moze da postane moguce.  Vi cete danas dobiti priliku koja vam se retko kada nudi –  da dokazete koliko ste dobri u onom sto radite.

Nas savet je da danas ne pravite velike planove ni   u ljubavi ni sto se tice posla. Mogli bi ste se razocarati,zato je nas iskreni savet da se danas opustite i da uzivate     u nekim  situacijama –   sa  ljudima do kojih vam je stalo pre svega.

DEVICA

Sve je blizi dan kada cete konacno imati priliku da uzivate u   blizini osobe koja vam se svidja. Ona je spremna na sve samo da bi  ste bili kraj nje. Nema sumnje da oseca isto sto i vi – i shodno tome vam danasnji dan  donosi mnogo nade i  lepog raspolozenja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VAGA

U toku danasnjeg dana cete dobiti  vest  koju ste odavno ocekivali. TO je nesto sto ce vam doneti  osmeh na lice i samu cinjenicu da se isplati cekati na prave stvari.Na kraju,najlepse stvari se dese onda kad se najmanje nadamo.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2