DNEVNI HOROSKOP za 3.NOVEMBAR: Ovan ce DANAS SAZNATI da PARTNER krije nesto vazno!

2. studenoga 2020. 0 By Lala

OVAN

Dragi ovnovi nesto veoma bitno skriva vas partner od vas. Upravo se zbog toga on vec odredjeno ponasa veoma cudno. Potrebno je da se potrudite kako bi saznali o cemu je tacno rec, posto ne smete dozvoliti bilo kakve tajne da postoje u vasoj vezi.

BIK

Dragi bikovi pred vama je dan koga cete zeleti samo sto pre da zaboravite. Danas vas ocekuju neka desavanja koja ce vam stvoriti veliku nervozu. Vas danas problemi ocekuju na planu posla, a vama ce posebno tesko pasti nesuglasice koje vas danas ocekuju sa vasim dragim osobama.

BLIZANCI

Dragi blizanci polozaj planeta vam danas donosi brojne razloge za srecu. Pred vama je dan kakav vam je i potreban i danas vas ocekuju neka zaista posebna i lepa desavanja. Na poslu vas ocekuje manji uspeh, dok vas na planu ljubavi ocekuje nesto nezaboravno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Dragi rakovi pred vama je Izuzetno tezak i tmuran dan tokom kojeg vas ocekuju mnogo razloga kako za nervozu, tako i za tugu. Vama ce nervozu stvoriti vase kolege sa nekim nerazumnim postupcima, dok ce vam tugu naneti vas partner koji ce vas povrediti. Nista vas lepo ne ocekuje danas.

LAV

Dragi lavovi potrebno je da poradite na kompomisima sa vasom voljenom osobom. Na planu vase veze problemi postoje samo zbog vaseg ponosa, a vi zapravo sve te probleme mozete lako resiti. Idealno vreme za resavanje tih problema je upravo dan pred vama i to zbog toga sto cete danas biti pod zastitom zvezda.

DEVICA

Drage device vi nikako ne uspevate da se usredsredite samo na jedan cilj. Vi zelite mnogo toga da ostvarite, medjutim vi nikako ne uspevate da odredite prioritete. Sa takvim vasim stavom nista ne mozete postici, potrebno je da razmislite i da shvatite do cega vam je najvise stalo.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2