PREDVIDJANJE SUDBINE IZ DLANA-izaberi jedan i saznaj sta te ceka do KRAJA GODINE…

PREDVIDJANJE SUDBINE IZ DLANA-izaberi jedan i saznaj sta te ceka do KRAJA GODINE…

15. studenoga 2023. 0 By Maja

DLAN BROJ 1

Ti si osoba kojoj sreca nije bila mnogo naklonjena. Mnogo toga loseg si prosao kroz svoj zivot, ali ti si se odlucio za srecu.

Naravno da bi i ti mogao kukati i samo cekati da se sreca pojavi, ali ti si osoba koja se za svaku mrvicu svoje srece bori. Dlan kojeg si izabrao pokazuje na jedno putovanje do kraja godine.

To putovanje ce biti dugo, jer tebe put  vodi na tvoje novo radno mjesto. U drugu zemlju, jer ti zelis da ostvaris svoje snove.

Ako nista da poboljsas svoju finansijsku situaciju koja te trenutno ne vodi nigdje.

Nije ti lako, ali ti se trudis i boris za sebe , ali i za svoje najmilije. Do kraja godine ti ces biti na drugom mjestu, sa srugim ljudima ali ti ces i zaradjivati velike novce.

Nece ti uvijek biti lako, ali s vremenom ces postici ritam i ti ces biti ponosan na sebe. Pred tobo mi tvojom porodicom su velike promjene koje ce vam pomoci da ostvarite neke svoje snove.

Sve zahvaljujuci tebi i tvojoj hrabrosti da zapocnes nesto novo, nesto nepoznato. Ti ces imati mnogo srece.

 

DLAN BROJ 2

Ovaj dlan pokazuje na veliku ljubavnu srecu do kraja godine. Ti ces upoznati jednu osobu koja je do sada falila tvom zivotu.

Pred tobom je sudbonosni susret koji ce mnogo toga da promjeni. Sreca tebe ocekuje, jer ti do sada nisi imao mnogo srece u ljubavi.

Ali, do kraja godine list se okrece, i ti upoznajes ljubav svog zivota.

Ukoliko si trenutno u vezi, isto ti na dlanu pise. Osobu koju ces sresti odmah ces zavoljeti bio u vezi ili ne. Ljubavn sreca tebi nije uvijek bila naklonjena, ali ti si uvijek davao svoj maksimum za svoju ljubavnu srecu.

Uskoro ce tvoj zivot da bude kao iz bajke, jer jedan susret ce sve da promijeni u tvom zivotu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2