DNEVNI HOROSKOP za 5.NOVEMBAR: JEDAN zodijak ce DANAS UZIVATI vise nego ikada do sada, a evo zbog cega!

4. studenoga 2020. 0 By Lala

OVAN

Dragi ovnovi pred vama je jedan veoma miran i prijatan dan. Danas vas ne ocekuju neka  veca i vaznija desavanja, ali cete svakako razloga za srecu imati. Vasa voljena osoba ce vam danas omoguciti uzivanje u sreci sa odredjenim postupcima. Danas cete prosto uzivati.

 

BIK

Dragi bikovi pred vama je jedan veoma tezak i naporan dan. Danas vas ocekuju neke nepredvidjene obaveze koje ce vam pokvariti planove i koje ce vam stvoriti nervozu, sem toga vas danas ocekuje i rasprava sa voljenom osobom, nista vas dobro ne ocekuje danas.

 

BLIZANCI

Dragi blizanci u danu pred vama cete imati priliku da se opustite i da uzivate u sreci. Danas ste slobodni pa vas poslovne obaveze ne ocekuju, a ono sto vas danas ocekuje jesu brojni razlozi za srecu. Danas ce vas pozitivno iznenaditi jedan novcani dobitak, a isto vas ocekuje jedan velikodusan gest vase voljene osobe.

 

RAK

Dragi rakovi pred vama je veoma vazan dan tokom kojeg vas ocekuju neka bitna desavanja. Upravo cete danas shvatiti na jednom primeru da se vasa voljena osoba menja i to na bolje, upravo ce danas vasa voljena osoba uciniti nesto sa cim ce vam doneti srecu, a upravo ce ona sa tim postupkom zeleti da vam se iskupi za tugu koju vam je nanela.

 

LAV

Dragi lavovi danas vas ocekuju samo desavanja na planu ljubav i to veoma lepa desavanja. Danas ce vam prosto u ljubavi cvetati ruze, a vasa voljena osoba ce vam omoguciti uzivanje u velikoj sreci. Nesto neverovatno i posebno ce danas vasa voljena osoba uciniti za vas.

 

DEVICA

Drage device previse postujete neke osobe, vi imate postovanja za mnoge osobe, a sa druge strane vas te osobe ne postuju. Ne smete to dozvoliti, trebate ljudima ukazivati postovanje samo ako su spremni da vam postovanje uzvrate, a to nije slucaj kada ste vi u pitanju, mozda vi to ne primecujete ali mnoge osobe koje smatrate prijateljima samo koriste vasu dobrotu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2