DO KRAJA MESECA: OVI zodijaci ce imati CAST da  budu pod ZASTITOM ZVEZDA – njima NEMOGUCE postaje MOGUCE!

DO KRAJA MESECA: OVI zodijaci ce imati CAST da budu pod ZASTITOM ZVEZDA – njima NEMOGUCE postaje MOGUCE!

1. studenoga 2023. 0 By Maja

OVAN

Vi vazite za osobu koja nikada ne odustaje od svog cilja. Nije bitno koliko vam je ponekad tesko, jer vi znate za sto se borite. Osoba ste koja je naucila da se izbori sa svim problemima koji joj se dese.

Poslovni problemi su vas pratili, ali vi nikada niste ni pomislili da se prestanete boriti za svoju srecu. Ne oslanjate se na druge, ves uvijek samo na sebe. Mnogo truda ulazete u sve sto ste postigli, ali sreca vam nije uvijek vjerni prijatelj.

To se do kraja mjeseca mijenja jer vama su sretne zvijezde toliko naklonjene da samo sreca pocinje da prati vase korake.

Pred vama su velike promjene koje ce vam veliku srecu  u poslovni zivot donijeti. Zvijezde pocinju da vas nagradjuju i sve se u vasem zivotu mijenja na bolje. Pred vama je sreca kakvu mozda niste mogli ni zamisliti, jer ste naucili samo da se borite za svoju srecu.

Vrijeme je da vas ona pogleda i da vam donese nagradu koju ste iskreno zasluzili. Pred vama je sreca koja ce vam mnogo pomoci da rijesite sve probleme koji vas prate.

 

RAK

Nije nikakva tajna da ste vi bice koje najmanje zna da misli na sebe. Mnogo ste zbog svoje dobrote patili, ali nikada vam nije palo na pamet da se zbog toga promijenite. Vase dobro srce zna da pati, ali nikada nije znalo da se promijeni.

Vama je sreca preko potrebna, ali vi se ne zalite. Skromno bice kakvo  i jeste nastojite da se izborite sa svim problemima koje vam zivot  pripremi. Vas  krasi velika dobrota koja nije uvijek bila nagradjena onako kako treba.

Sretne zvijezde do kraja mjeseca mijenjaju sve.

Pred vama je sreca kakvoj se nikada niste mogli ni nadati. Novcani dobici su pred vama koji ce vam mnogo pomoci da rijesite vase financijske probleme. Pred vama su sretni dani koji ce vam dokazati koliko se je vasa dobrota na kraju ipak isplatila.

Vrijeme je da i vas pogleda velika sreca,  i ona ce do kraja mjeseca to i da ucini. Mnogo toga ce da vam krene na bolje, ali vi ste to iskreno i zasluzili.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2