Bik se odlucuje za NOVI POCETAK Lav OSTAVLJA NAJVECU LJUBAV,a ovaj zodijak je spreman na sve ZARAD svoje SRECE!

Bik se odlucuje za NOVI POCETAK Lav OSTAVLJA NAJVECU LJUBAV,a ovaj zodijak je spreman na sve ZARAD svoje SRECE!

4. studenoga 2023. 0 By Maja

BIK

Pred vama je jedan period u kojem ce doci do velikih odluka , ali i do velikih promjena u vasem zivotu. Mnogo toga vam u zadnje vrijeme ne polazi za rukom, ali vi cete donijeti odluku koja ce sve  da promijeni u vasem zivotu. Vi ste osoba koja zeli da se izbori za sebe, i ako vidi da je ne cijene, ona se povlaci. Na vasem trnutnom radnom mjestu nista nije onako kako ste zamisljali. Nepostovanja vlada, mada vi nastojite da sa svakim radnim kolegom budete dobri. Nije do vas , do radne klime je koja je polako pocela da bude toksicna.

Vi t necete zeljeti trpiti, i vi cete napraviti jedan korak koji ce promijeniti sve. Pred vama je velika odluka, koju samo vi mozete donijeti. Vi  cete se odluciti za novi pocetak. Naravno da vam nece biti lako na samom pocetku, ali ta odluka mnogo mijenja i sa njom dolaze velike promjene. Svaka od tih promjena ce ici vama u korist. Pred vama je jedan period u kojem cete vi za sebe odluciti sta je najbolje. Sreca ce vas pratiti u vasem novom pocetku, jer ona ce vam biti i potrebna.

 

LAV

Vi ste bice koje moze da voli do boli. Sve cinite za ljubav, ali trenutno vam se ta ljubav ne uzvraca onako kako ste vi to zeljeli. Sa  voljenom osobom vas vec dugo prate veliki problemi, koje vi pokusavate da rijesite, ali podrsku voljene osobe nemate. Do kse vi zalazete za vasu ljubav, vasem partneru je poprilicno svejedno sta se u vasoj vezi desava. Uprkos svemju, vi tu osobu ludo volite, ali i vi imate svoje granice.

Koliko god velika vasa ljubav bila, vi cete donite odluku da napustite voljenu osobu. Ne mozete i ne zelite vise da trpite sve sto vam se desava u vasoj vezi, ajer vas partner vam nije nikakva podrska. On kao da samo gleda svoj interes, i nista drugo. Odluka koju cete donijeti nece vam lako pasti, ali vi drugog izlaza vise ne vidite. Pred vama je jedan bolan period u kojem vam sigurno nece biti lako, ali vi zelite iskrenu ljubav, a to trenutno nije slucaj.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2