Izaberi PTICICU i saznaj SVOJU SUDBINU do KRAJA GODINE!Jedna te UPOZORAVA na velike PREVARE!

Izaberi PTICICU i saznaj SVOJU SUDBINU do KRAJA GODINE!Jedna te UPOZORAVA na velike PREVARE!

11. siječnja 2024. 0 By Lala

AKO SI IZABRAO   PTICICU BROJ JEDAN:

Vrlo je vazno da kazemo da si ti neko ko zna sta zeli.

Neko ko nikada ne odustaje od onog sto  hoce i moramo da  priznamo da si pre svega osoba koja je iskrena i koja nikada ne igra prljavo. Sada  ti je na prvom  mestu to da voljena osoba  bude  uz tebe a jako su male sanse da ce do toga doci. Naravno da ti to zelis vise od svega jer  ti je emocija na prvom mestu. Ali sada ti jedino ostaje da se pomiris sa  tim da osoba koju   zelis ne soeca isto. Ma sta da uradio,to je ono sto ne mozes da promenis. Vrlo je vazno da kazemo da je cinjenica da si neko ko je   istrajan u onome sto zeli ali ne vredi ovog  puta.

Najbolje je da krenes dalje. Kada    je ljubav u pitanju nista nece biti onako kako zelis,ali   kada je posao u pitanju   sve je mgouce.

Vazno je da kazemo da ce  period do kraja meseca    biti vazan za tebe jer se tvoji snovi itekako mogu ostvariti.To je vrlo vazno da naglasimo.

 

AKO SI IZABRAO PTICICU BROJ DVA:

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da si  neko ko zn a sta zeli al sada ti je   ljubav na prvom mestu.Sve cinis da osvojis srce osobe do koje ti je stalo i to ce ti poci za rukom do kraja ovog meseca.  Ono sto je takodej jako vazno da kazemo jeste da ce  period  do kraja godine biti talican za tebe u svakom pogledu. Mnogo toga ce doci na svoje a ti ces napokon moci za sebe da kazes da si srecan.

Ono sto  takodje treba da     kazemo da je vrlo moguce da ce se tvoja bivsa ljubav  vratiti u tvoj  zivot.

Odnosno,ona ce to pokusati i stavice ti do znanja da to zeli ali odluka o tome da li ce se ponovo medju vama nesto desiti samo od tebe zavisi.

Uradi ono sto  zelis  neovisno od toga da li  ce ljudi oko tebe reci da si u pravu ili ne.

To je tvoj  zivot i samo ti imas prava da  odlucis kako ces da  zivis.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2