BOLNA ISTINA: Ovi znaci ce biti PREVARENI od strane voljene osobe!

BOLNA ISTINA: Ovi znaci ce biti PREVARENI od strane voljene osobe!

6. siječnja 2022. 0 By Maja

BLIZANCI

Vasa veza sa voljenom osobom vec dugo nije onakva kakvu ste je zamisljali. Mnogo problema je proslo kroz vas zivot, i svi ti problemi su se itekako lose odrazili na vasu vezu. Nemate vise ista osjecanja prema vasem partneru, jer sto je nekada bilo vise nije. Vi ste zeljni promjena, ali se ne usudjete da to kazete vasem partner.

Mada vasa veza nije samo bajka , vi pak mnogo volite svog partnera.

Zbog njega bi vi ipak ucinili sve, brz obzira sto osjecanja vise nisu ista. Jedan susret sa jednom divnom osobom ce da se pretvori u jednu predivnu ljubavnu romansu. Pred vama su tajna vidjanja koja ce vama mnogo znaciti, ali toj osobi ne. Vrlo brzo cete shvatit da ste napravili jednu fatalnu gresku.

Vas partner ce sve saznati, i on ce vas napustiti. Mada ste i sami zeljeli da se vasoj vezi blizi kraj,  nece  vam biti lako kada primjetite da vam voljena osoba okrece ledja. Zeljeli ste promjene, pa cak i raskid, ali ne na ovaj nacin. Vas partner vam tu prevaru nikada u zivotu nece oprostiti.

Koliko god vam bilo krovi i koliko god vas boljelo, morat cete da se pomirite sa tim da ce vam voljena osoba zauvijek reci zbogom.

Problemi vas jesu pratili, lai vas postupak je donio samo jos jedan u vas zivot. Predvara se ne oprasta, i vi dobro znate da vas partner tako misli. Vi certe napraviti veliku gresku, a sa posljedicama cete se  morati sami nisiti, jer cete do kraja godine i ostati sami.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2