Izaberi    VISNJU  i  SAZNAJ   svoju   LJUBAVNU  SRECU  do  POCETKA   nove   GODINE!

Izaberi VISNJU i SAZNAJ svoju LJUBAVNU SRECU do POCETKA nove GODINE!

11. studenoga 2020. 0 By Maja

VISNJA BROJ 1

Izabrao si visnju koja donosi kako lijepe tako i tuzne vijesti u tvoj ljubavni zivot. Ti si ososba koja je uvijek spremna da se bori za svoju ljubavnu srecu, ali nije ti upravo ta sreca bila uvijek naklonjena. Mada si osoba za koju bi neko dao sve, tvoj bivsi partner je tvoj iskrena osjecanja uzimao zdravo za gotovo.

Ti si mnogo toga i presutio , sve zbog nekog straha da bi moglo doci do nesuglasica koje ti apsolutno ne podnosis.

Ti si jedna miroljubiva osoba koja svaki problem nastoji da rijesi na miran nacin. Do pocetka naredne godine tebe ocekuje i lijepo i lose kada je  ljubav u pitanju. Lose ce da se desi vrlo brzo, jer ti ces voljenu osobu uhvatiti u prevari.

Tvoje srce ce biti slomljeni i ti neces moci vjerovati sta se je desilo, jer sa tom osobom si imao zivotne  planove.

Ali, lijepe vijesti koje tebi stizu su jedno poznanstvo sa osobom koja ce znati da cijeni tvoja iskrena osjecanja. Ti ces pocetkom nove godine biti sretna osoba , jer ces donijeti odluku koja ce tebi ici u koris.

Osoba koja te sada ne umije da cijeni, nije te ni zasluzila, zato nemoj da lijes suze zbog pogresne ljubavi.

Tebi je sudjena velika sreca sa osobom koja ce tvoj zivot zauvijek promjeniti. Ta osoba ce zanti da cijeni tebe , i ona ce biti dostojanstvena tvoje ljubavi.

 

VISNJA BROJ 2

Ti si osoba koja je danas sretna u svom zivotu. Nije uvijek bilo tako, ali ti si se ua svoju srecu izborio.

Osoba si koja zeli da bude samostalna i koja ne zeli da zavisi od partnerovog dinara.

Mnogo ponizenja je iza tebe, jer si nazalost bi u nezahvalnoj situaciji da si morao od svog partnera da pozajmljujes novac.

To je bio jedan ponizan i ruzan osjecaj za tebe,jer tvoj partner ti taj novac nikada od srca nije davao. Ti kada si imao novac cinio si sve za voljenu osobu, jer ludo si je voljeo. Ali, na vrijeme si napravio okuku i odlucio da se udaljis od ljubavi koja tvoje nije bila vrijedna.

Sada si sam , ali sretan. Tvoja ljubavna sudbina ipak nije da ostnaes sam.

Vec dugo poznajes jednu osobi i smatras je samo prijateljem, ali uskoro ces da saznas da je ta osoba tebi uvijek bila sudjena.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2