DNEVNI HOROSKOP za 12.NOVEMBAR: Vreme je za VELIKE ODLUKE kako bi se  IZBEGLA RAZOCARENJA!

DNEVNI HOROSKOP za 12.NOVEMBAR: Vreme je za VELIKE ODLUKE kako bi se IZBEGLA RAZOCARENJA!

12. studenoga 2020. 0 By Lala

OVAN

Mnogo toga moze da se promeni.. Ali je neophodno da se vi potrudite oko toga. Partner daje sve od sebe da sacuva vasu ljubavnu romansu,ali je kljucni problem u vam. Jer se cini da bas i ne znate sta zelite.

Dobro razmislite i tek onda  recite partneru kakve zelje imate. Tako se necete razocarati,a ni njega necete muciti.

 

BIK

 

Bikovi su zaljubljeni i u to nema nimalo sumnje.. Medjutim,oni su i sebicni i osim voljene osobe ne vide nikog drugog,a to nikako nije dobro. Morate da shvatite da je jako lepo imati ljubav ali da se uvek treba cuvati prijatelj i porodica.

Tek onda covek moze biti potpuno srecan,a vi toga niste svesni jer za vas postoji samo vas partner.

 

 

BLIZANCI

 

Vrlo je moguce da cete se u  narednom periodu razocarati u ljubav,ali to i nije neko cudo zato sto vi uistinu previse ocekujete od svog partnera. Kao da ni sami niste svesni koliko  ste postali sebicni i koliko malo marite za njegove potrebe. Druga strana  zaista daje sve od sebe,dok vi u svemu i dalje vidite mane.

 

RAK

 

Vama bi se danas mogla desiti jedna fatalna ljubav. Medjutim,nemojte ocekivati da do nje dodje tako sto cete sresti neku novu osobu. Jer je rec o nekome koga vi celog zivota poznajete samo sto vam nikada nije palo na pamet da bi izmejdu vas moglo nesto da se desi.

Na srecu,to ce se promeniti,i vas emotivni status vise nece biti slobodan,a vi sami i usamljeni.

 

 

 

LAV

Lavovi su ovih dana specificni. Kao da ni sami ne znaju sta zele.I to je kljuc svih problema. Jer su postali sebicni,a sa druge strane nisu ni sigurni u svoje emocije.Morate da razmislite  i da donesete neke vazne odluke.

Ako vam prija sloboda uzivajte  u njoj,i ako vam vasa veza ne odgovara uvek postoji mogucnost raskida.Sve je bolje od laganja da ste srecni,a niste.

 

 

DEVICA

 

 

Smesi vam se jedna romanticna noc.Medjutim,vi kao da to ne zelite jer vam nije stalo do vaseg partnera onoliko koliko je njemu do vas i tu i jeste  problem.Morate da budete iskreni i da priznate sta zelite i sta je ono od cega  bezite.

Ako vam prija samoca  najlakse je reci da je kraj,a ako  smatrate da je partner kriv onda mu recite sta vam konkretno smeta.

 

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2