DNEVNI HOROSKOP za 12.NOVEMBAR: Vreme je za VELIKE ODLUKE kako bi se  IZBEGLA RAZOCARENJA!

DNEVNI HOROSKOP za 12.NOVEMBAR: Vreme je za VELIKE ODLUKE kako bi se IZBEGLA RAZOCARENJA!

12. studenoga 2020. 0 By Lala

 

VAGA

 

Vas jedan prijatelj potajno zeli.On sa vama cak planira vise nego sto mozete da zamislite i ovih dana se sprema da vam prizna svoje emocije.

Medjutim,vi  u principu i sami osecate njegove namere tako da se dvoumite oko toga sta je najbolje uraditi.Vama do njega nije stalo na taj nacin,ali  ne zelite ni da  ga izgubite kao prijatelja.

 

 

 

SKORPIJA

 

Skorpije potajno zele vec sedmicama da vide jednu osobu,i iako na svakom koraku pokusavaju da stupe u kontakt sa tom osobom to ovoga puta deluje kao nemoguca misija,i  to je ono sto Skorpiju cini tuznom.

Medjutim,one ne prestaju da se nadaju da ce i njima u ljubavi jednom procvetati ruze.Jer,ako je neko patio zbog ljubavi onda su to pripadnici ovog znaka.

 

 

STRELAC

 

 

Strelcevi su,cini se,celog zivota zaljubljeni u njihovog najboljeg prijatelja.I tako,dan po dan,mesec po mesec,zive u iscekivanju da dodje do neceg izmedju njih.

Strelac je neko ko nije sklon avanturama,tako da vama vasa samoca trenutno jako prija.

 

JARAC

 

 

Vas osoba koju volite konstantno “vuce za nos”.Prosto vas zeza,i slama vam srce na svakom koraku,ali ste vi toliko zaljubljeni da vi to prosto ne vidite.Druga strana prosto uziva u tome sto vas lomi i kida vam dusu,zato sto ste mu previse dopustili.

U principu,vi ste sami krivi za to.Jer ste mu dali svoje srce na dlanu.

 

 

VODOLIJA

 

 

Vodolije se nalaze izmedju ljubavi i mrznje,nisu ni svesni koliko  je ta granica tanka.Dakle,vi u zadnje vreme se konstantno prosto svadjate sa jednom osobom,a izmedju vas postoje varnice ljubavi i strasti.

Pitanje je dana kada ce se taj rat pretvoriti u poljupce,za kojima oboje ceznete i zelite ih,iako to poricite.

 

RIBE

 

 

Riba se zaljubljuje u zauzetu osobu.To ce definitivno biti nesto sto ce vam slomiti srce,medjutim necete moci da odolite osobi koja je u srecnoj vezi.Nemojte pokusavati da je osvojite  zato sto ni vama ne bi prijalo da se treca osoba umesa u vas odnos.Nikada nemojte graditi svoju srecu na tudjim suzama!

Stranice: 1 2