IZABERI   sliku i saznaj da  li ce ti  OSTATAK NOVEMBRA donijeti  RASKID ili RAZVOD ili NOVU LJUBAV?!

IZABERI sliku i saznaj da li ce ti OSTATAK NOVEMBRA donijeti RASKID ili RAZVOD ili NOVU LJUBAV?!

15. studenoga 2020. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1

Ti si osoba koja za ljubav cini sve, ali i koja tacno zna sta zeli a sta ne u svojoj vezi. Nisi neko ko ce lako da se odrekne ljubavi, pa makar ti ona ponekad stvarala probleme. Osoba si koja vjeruje u ljubav i koja je to uvijek cinila.

Ljubavi su tebe znale razocarati, ali ti nikada nisi lako odustajao od svoje ljubavne srece. Do kraja novembra tebe ocekuje jedno bolno razocarenje kada je tvovj veza u pitanju.

Mada se uvijek boris za ljubav, jedan potez voljene osobe ce tebe natjerati na jedan korak kojeg si uvijek zelio zaobici.

Donijeti ces odluku da je najbolje za tebe da se bar privremeno rastanes od voljene osobe. Kao sto smo vec naveli ti tacno znas sta zelis u svojoj vezi,  i razocarenje koje ces dozivjeti sigurno nije nesto sto bi ti ikada za sebe pozelio.

Neke greske prosto ne mozes i ne zelis da oprostis, ma koliko to volio svog partnera. Pred tobom je rastanak kojeg ces ti zeljeti, jer tvoja ljubav mora da se cijeni kao sto i ti cijenis voljenu osobu.

 

SLIKA BROJ 2

Osoba si koja je uvijek imala veliku vjeru u ljubav. Nikada nisi bio neko koga su razocarenja mogla natjerati da odustane od svoje ljubavi. Ipak, do kraja novembra u tvoj zivot dolaze promjene koje ce tvoj zivot uzburkati.

Pred tobom je jedan susret koji ce mnogo toga da promjeni. Mada si u vezi, ti jednoj osobi neces moci odoljeti. Svoje emocije nikada nisi mogao kontrolisati, jer ti se uvijek vodis samo svojim srcem.

Tvoj partner ce za tvoja osjecanja prema drugoj osobi saznati, i odluka koja slijedi bice rastanak.

Nece ti to lako pasti,ali koliko god ti tesko bilo pred tobom je i pocetak jedne nove ljubavi. Sa osjecanjima voljene osobe se nikada ne bi igrao, i ti ces moci razumjeti odluku koju ce voljena osoba donijeti. Protiv svojih osjecanja jednostavno ne mozes da se boris.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2