Izaberi DELIFINA i saznaj kakve ti VIJESTI DONOSI!Jedan te UPOZORAVA NOVCANOG GUBITKA!

Izaberi DELIFINA i saznaj kakve ti VIJESTI DONOSI!Jedan te UPOZORAVA NOVCANOG GUBITKA!

23. studenoga 0202. 0 By Maja

DEFIN BROJ 1

Osoba si koja je uvijek tacno znala sta zeli. Mada ti nije uvijek polazilo za rukom da ostvaris svoje ciljeve, ti ipak nikada nisi odustajao. Uvijek si se nadao najboljem, pa cak i  u teskim trenucima kada se je sve cinilo uzalud. Poslovna sreca je tebi jako bitna, jer na zivot gledas realno i znas da bez novca ne mozes daleko stici. Mada si oprezna osoba , ponekad zudis i za poslovnim rizikom koji ti nije uvijek donosio srecu. Tvoje ambicije su velike jer ti zelis da se izboris za svoju srecu, ali i za srecu svoje porodice koja tebi znaci sve. Mada te dragi ljudi znaju upozoriti da ponekad moras biti oprezan kada je novac u pitanju, ti zelis da pokusas svoju srecu.

Delfin kojeg si izabarao upozorava te poslovnog poduhvata koji bi tebi mogao donijeti veliki novcani gubitak koji ti zaista nije potreban. Pred tobom je jedan period u kojem ces doci u situaciju da doneses veoma vaznu poslovnu odluku. Ali, budi oprezan jer upravo ta odluka bi tebe mogla kostati mnogo. Poslusaj ljude koji ti misle samo dobro i ne zuri da ostvaris nesto preko noci. Sreca ce tebi doci ukoliko budes oprezniji sa svojim poslovnim odlukama.

 

DELFIN BROJ 2

Tebi nije uvijek bila velika sreca sudjena, ali ti si uvijek pokusavao da se upravo za nju izboris. Veliki si borac koji zaista nece tako lako odustati od svojih snova. Zelis srecu, ali nikada po svaku cijenu. Pred tobom je jedan period u kojem ce se tebi pruziti prilika da ostvaris jedan veliki poslovni san.

Marljiva si osoba koja je uvijek znala u najboljem svjetlu da se pokaze na poslovnom polju. Posten si uporan, i to je neko itekako primjetio. Ta osoba ce tebi da pruzi sansu za jedan novi, bolji poslovni pocetak. Pred tobom su promjene koje ce tebi samo veliku srecu donijeti. Delfin kojeg si izabrao donosi ti vijesti da ce se uskoro mnogo toga promjeniti, ali na bolje i u tvoju korist. Pred tobom je velika poslovna sreca koja ce tvoj zivot mnogo olaksati

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2